Buraya Bir Göz Atın Derim!
-
Çin'den almıştım ben de iPhone4 60 liraya daha gelmeden Türkiye'ye. Ne de olsa Çin malı maksimum 15 gün kullanırım diye gümrük kaydını yaptırmadım. Nitekim, 11. gün sonunda dokunmatiği iflas ederek beni utandırmadı.
-
Arkadaşlar telefonlarımın üst kısmındakiler orjinal ve kaçak değil..Hepsinin imei garantisi var..Çift hatlı olanlarda kore üretim ve finlandiyadan parça olarak getirilip burda toplanıp imei kaydı olan telefonlar.
4g Wireless ve televizyonlu kameralı genel özellikler var.Menü 1e1 orjinalle aynı. -
hocam 2 tane iphone 4g var 130 lira olan da wifi yok mu ?
ve eğer istersek msn'de filan cam'dan gösterebilir misin menu'yu filan ?
-
tabi ki gösterebilirim istanbul içindeyseniz elden de getiririm.Fakat şu an evdeyim müsait değilim yani :) 4g lerden bi düz olan var bir de wireless vb. özellikleri olan var. fiyat farkı ondan.
-
ve şunu da söyleyim..Ben de 3 aydır sahte nokia e 71 ve blackberry kullanıyorum tık yok..Kullanmaya bağlı galiba biraz da ? Müşterilerimden bozuk diyen de çıkmadı ?
-
şu wifi olanı son kaça sayarsın eğer menu birebir ise çin malı gibi sırıtmıyorsa alabilitem var ?
-
çizik
-
Dısardada Aynı fiyat Zaten :|
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------
Dısardada Aynı fiyat Zaten :|
Burası indirim mağazası diyen mi oldu sana ? -
Kreyzi bunu yazdı:
şu wifi olanı son kaça sayarsın eğer menu birebir ise çin malı gibi sırıtmıyorsa alabilitem var ?
Yani hocam düşüyim düşüyim bi 10 lira daha düşüyim :) Ne kadarlık birşey düşündüğünü bana özel mesajla atarsan fiyat olarak ortalama bişiler buluruz seninle..