Buraya Söv
-
Hocalar küfür siteyi iyidir güzeldir candır.Ama çok can yakıyor:)
Bide bi zaman sonra kalite düşüyor.Şimdi piyasa çoluk çocuğun elinde zaten(sizin için demiyom hocalar)böle sırf sövmek hakaret etmek için sövüyor.Sövmek bir sanattır... -
küfürteam vardı hoca önceleri saglam küfürler vardı sonra boku cıktı antikky hocamın dedigi gibi :)
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------Hocalar küfür siteyi iyidir güzeldir candır.Ama çok can yakıyor:)
Bide bi zaman sonra kalite düşüyor.Şimdi piyasa çoluk çocuğun elinde zaten(sizin için demiyom hocalar)böle sırf sövmek hakaret etmek için sövüyor.Sövmek bir sanattır...
-----------------------------
küfür bir sanatsa bizlerde bu sanatın içindeyiz :D -
:D ehaehaeha :D strez sitesi :p giricen sayıcan çıkıcan abü eline sağlık
-
abooow çok deli fikir şerefsizim bende yapıcam böle bişe orji bi fikir :D
-
yaw iyide üye oldum mail gelmedi :S
-
junk mail'e gelmiştir hoca önemsiz posta şeysine gelmiştir :) ilerde forum da aççaz inş hocalar rahat olun :) bizi yalnız bırakmayın, çok da isim vererek sövmeyin yeter :D
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------
yaw iyide üye oldum mail gelmedi :S
-----------------------------mail sisteminde sorun olmaması lazım bana 6 kez arka arkaya geldi şifre sıfırlarken. (:
seviye düşmesin diye herkese yazar hakkı verilmeyecek zaten.. bi süre sonra yazar alımı kapanacak.
-
eed forum kurulabilir. ama belki blog şeklnde kalması daha iyidir.kufurteam de forummuş duyduum kadarıla benzer olmaması daha iyi olur.
-
eft ama site büyüdükçe blog istekleri karşılayamayabilir. vea üyeler forum da ister. o zaman istenilen yapılır :) nese ya, şimdilik bunları konuşmaya gerek yok hocalar takılsın da... :)