Burda Sigara İçmek Yasaktır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Sigara Şöyle Sigara Böyle Möyle Demekle Oluyormuki Sigaraya Engel Çıkaranları Haklı Çıkarabilecekmi, İnsanların Zevklerine Yapmak İstediklerine Engellemeler Koymak Yada Koyan Bir Devlet Yapısı Nasıl Olurda Demokratlıktan Söz Edebilir. Ben Kendimi Öldürmek İstiyorsam Örneğin Kime Ne. Kendimi Öldürme HAkkımdamı Elimden Alınacak Çok Saçma Bir Durum. Bu Yargıya Ne hakla Varıyor Bazı Kesimler Anlayamıyorum.

Kim Ne Yapmak İstiyorsa Başkasına Zarar Vermediği Sürece Serbesttir. Demokrasilerde Böyledir. Böyle Olmuştur. Her Neyse Konu Derin ivmeli Tartışma Konusu Sigaraya Karşı Olanlar Görüyorumki Çoğunlukta Hak Verebileceklerinden De Şüpheli Olduğum Bir Tartışmada Sadece Fikir Beyan Etmek Gayesiyle Bir İki Kelam Ettim Tartışmaya Niyetli değilim Konuyu. Ben İçiyorum İçeceğim... Selametle.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    ps bu hiç gerçek değil ışık adamın suratına duvara yansıdığı gibi yansımıyo dumanda adamın yüzünden yukarı çıkmıyo
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:
    -----------------------------

Sigara Şöyle Sigara Böyle Möyle Demekle Oluyormuki Sigaraya Engel Çıkaranları Haklı Çıkarabilecekmi, İnsanların Zevklerine Yapmak İstediklerine Engellemeler Koymak Yada Koyan Bir Devlet Yapısı Nasıl Olurda Demokratlıktan Söz Edebilir. Ben Kendimi Öldürmek İstiyorsam Örneğin Kime Ne. Kendimi Öldürme HAkkımdamı Elimden Alınacak Çok Saçma Bir Durum. Bu Yargıya Ne hakla Varıyor Bazı Kesimler Anlayamıyorum.

Kim Ne Yapmak İstiyorsa Başkasına Zarar Vermediği Sürece Serbesttir. Demokrasilerde Böyledir. Böyle Olmuştur. Her Neyse Konu Derin ivmeli Tartışma Konusu Sigaraya Karşı Olanlar Görüyorumki Çoğunlukta Hak Verebileceklerinden De Şüpheli Olduğum Bir Tartışmada Sadece Fikir Beyan Etmek Gayesiyle Bir İki Kelam Ettim Tartışmaya Niyetli değilim Konuyu. Ben İçiyorum İçeceğim... Selametle.

ShockMan bunu yazdı:

http://yukarikayalar.wordpress.com/2007/05/16/ateist-gencin-din-adamina-sorulari/ :) seninkide buna benzedi ben senin zehirini solumak zorunda degilim.zaten yasa da zarar verdigi için yasaklandı.Kendini öldürebilirsin ama kamu malına veya etrafına zarar vermeden

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Şuana kadar kaç kişiye ceza kesmışler_
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    adamın parası vardır içer cezası neyse verir :D

Adsense Gelirli Siteler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    çek dayı çeeeekkk

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    ibare hukuki yoruma cok bariz açıktır.Burada dan kasıt neredir ? yurdum insanını korkutmak,devletiz bizim burada dediğimiz yer her yer olabilir ibaresine getirip bilinç altına işletmek bu üstünlüğünü devletin.Hor ve hakir görmek,kapitalist düzen kölesi yapmak yaşasın TAP diyorum baskada bişey demiyorum..

Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

Açık alanda alkol içmeyide yasaklamışlardı . Cezası 63 YTL . Açık alanda alkol içemiyorum diyen varmı ?

Bana ceza kesildi diyen varmı  ?  Yada ceza kesildi bende onu gittim ödedim diyen yoktur inş :)

Bunların hepsi politika , sigaradan bile siyaset yapıyolar. Kendini 4. Murat zannetti başbakanımız. Tek amacı oy toplamak.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

a.q  ben bu adamı kesin görmüşümdür.kaç kere gittim o baraja

ermekte daha bunun gibi ne anormalllıkler var))))))))

Toplam Hit: 5009 Toplam Mesaj: 28