Burgerking , Sbarro , Popeyes Ve Arby‘S De Paranızın Yarısını Geri Alın
-
AVM de çalışmanın faydalarından olsa gerek hemen yakaladım kampanyayı ve sizlede paylaşayım dedim.
Garanti Genç Bonus Kredi kartı kulananlara TAB gıdaya ait Sbarro , Burgerking , Popeyes ve Arby's de harcadığınız paranın yarısı
bonus olarak kartınıza geri yatıyor. Yani %50si bedavaya geliyor.
http://www.garanti.com.tr/tr/kampanya/2014/Mart/bonus_genc_burger_king.page

EVET YEMEK yazıp kartınızın son 6 hanesini 3340 a gönderiyorsunuz ve 31 agustosa kadar toplamda 400 TL ye kadar yediklerinizin yarısını alabiliyorsunuz. ( %50 si yani Kampanya süresince kart bazında en fazla 200 TL bonus kazanılabilir. )
Önemli = Bu kampanya tüm restoranlarda geçerli , bizde geçmiyor diyenler çıkabiliyor ısrar edin ben burgerking den dondurmaları alırken zorlandım ama sonuçta bedavaya alabildim artık onlarda biliyor rahat rahat veriyorlar.
Önemli 2= Burgerking , Popeyes , Sbarro ve Arby's de satın aldığınız her menü ketçapdan big maxisine kadar %50 si kartınıza burgerking bonusu adı altında yazılıyor , ama bu demek değil ki sadece burgerde geçiyor 4 restorandada geçiyor zaten size her alışverişinizden sonra sms gelecek oralarda harcyabilirsiniz diye , zorda kalırsanı görevliye onu da gösterin.
Kısaca , Steak house menüyü 6.50 TL ye TRIPLE WHOPPER® MENU yü de 10 TL ye yeme hakkınız oluyor.
Önemli 3 = Hangi restorandan ne alırsanız alın ortak puanda birikiyor seçim size kalmış.
Sorusu soba borusu olan olursa dönsün. Cevaplarız :)
örnek caps
http://img5.picload.org/image/lcgwgcg/10155861_10152440367344433_310.jpg
caps 2 :D :D :D
http://img5.picload.org/image/lcgwgcr/10371910_10203787228226238_571.jpg
-
allahtan burger kinge calısmıyorum,uyuz oluyom böyle promo bişilerle bana gelenlere,lan gidin dönerciye amk başka yer mi kalmadı lan bi bardak kola 3.5lira verilir mi göt kadar hamburgere 4.75 verilir mi tayip sizi zike zike alıştınız amk zikilmeye
bak sinirlendim lan 35 gram patatese 4.5 lira verenin beyninin tasını sikem gidin 2 kg patates alın soyun yiyin amk...
not:konuyu acan arkadaş üstüne alınmasın
UzatmaNaciye tarafından 14/May/14 06:16 tarihinde düzenlenmiştir -
UzatmaNaciye bunu yazdı
allahtan burger kinge calısmıyorum,uyuz oluyom böyle promo bişilerle bana gelenlere,lan gidin dönerciye amk başka yer mi kalmadı lan bi bardak kola 3.5lira verilir mi göt kadar hamburgere 4.75 verilir mi tayip sizi zike zike alıştınız amk zikilmeye
bak sinirlendim lan 35 gram patatese 4.5 lira verenin beyninin tasını sikem gidin 2 kg patates alın soyun yiyin amk...
UzatmaNaciye :)
-
bi wupır olsada yesek barbekü sosu ve sarımsaklı mayonez ile renc'de iyi gider yanında vaşş
-
UzatmaNaciye bunu yazdı
sonuna kadar katılıyorum hocam sana adamsın hıcbır besın degerı yook bu adana urfa bı ıskender yada donerın yerını tutamaz ama bızım mılletımızın beynının ıcı yag dolu o verdıgı bonuslara gelıcek olursan kazandııgn bonus burger bonus sadece oralarda kullanılıyor
-
En sevdiği yemek döner olan bana mı söylüyorsunuz bunu.
Burası bodrum , izmir kemer altı değil bir iskendere 13 TL veremem her zaman en ucuza bakıyorum karnımı doyurayım ona bakıyorum , izin günümde yada kız arkadaşımla yada keyifim istediği zaman gider mantı , kebap , iskender , lahmacun yerim.
Ama burgerking de 2 li menü 10.50 düşünün 5 TL ye geliyor. ( popeyes de çift lavaş dürüm tavuk 8 TL ) o paraya alabileceğim tek alternatif tavuk döner yarım ekmek 5 tl onu da her gün yiyemem ya ?
Table dot ev yemekeri deseniz etsiz 13 , etli 15 TL
PanxeR tarafından 14/May/14 23:50 tarihinde düzenlenmiştir -
UzatmaNaciye bunu yazdı
uzatmanaciye
-
;S } l ] ) D P
-
her bonus kart için geçerli mi ? mesela bende teb bonus var aynı kampanyadan yararlanabilirmiyim ?
-
Naacal bunu yazdı
her bonus kart için geçerli mi ? mesela bende teb bonus var aynı kampanyadan yararlanabilirmiyim ?
öğrencilere verdiği bonuş genç kartta sanırım kampanya
-
piradomim bunu yazdıNaacal bunu yazdı
öğrencilere verdiği bonuş genç kartta sanırım kampanya
genç bonus , üniversite öğrencilerine bedava dağıtılanlardan tabi başvurup ta alınabiliyor aynı zamanda.