folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Burgerking , Sbarro , Popeyes Ve Arby‘S De Paranızın Yarısını Geri Alın

Burgerking , Sbarro , Popeyes Ve Arby‘S De Paranızın Yarısını Geri Alın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

AVM de çalışmanın faydalarından olsa gerek hemen yakaladım kampanyayı ve sizlede paylaşayım dedim. 

Garanti Genç Bonus Kredi kartı kulananlara TAB gıdaya ait Sbarro , Burgerking , Popeyes ve Arby's de harcadığınız paranın yarısı 

bonus olarak kartınıza geri yatıyor. Yani %50si bedavaya geliyor. 

http://www.garanti.com.tr/tr/kampanya/2014/Mart/bonus_genc_burger_king.page

lWLZf7g.png%20%28791×511%29

EVET YEMEK yazıp kartınızın son 6 hanesini 3340 a gönderiyorsunuz ve 31 agustosa kadar toplamda 400 TL ye kadar yediklerinizin yarısını alabiliyorsunuz.  ( %50 si yani Kampanya süresince kart bazında en fazla 200 TL bonus kazanılabilir.

Önemli = Bu kampanya tüm restoranlarda geçerli , bizde geçmiyor diyenler çıkabiliyor ısrar edin ben burgerking den dondurmaları alırken zorlandım ama sonuçta bedavaya alabildim artık onlarda biliyor rahat rahat veriyorlar.

Önemli 2= Burgerking , Popeyes , Sbarro ve Arby's de satın aldığınız her menü ketçapdan big maxisine kadar %50 si kartınıza burgerking bonusu adı altında yazılıyor , ama bu demek değil ki sadece burgerde geçiyor 4 restorandada geçiyor zaten size her alışverişinizden sonra sms gelecek oralarda harcyabilirsiniz diye , zorda kalırsanı görevliye onu da gösterin. 

Kısaca , Steak house menüyü 6.50 TL ye TRIPLE WHOPPER® MENU yü de 10 TL ye yeme hakkınız oluyor. 

Önemli 3 = Hangi restorandan ne alırsanız alın ortak puanda birikiyor seçim size kalmış.

Sorusu soba borusu olan olursa dönsün. Cevaplarız :) 

örnek caps 

http://img5.picload.org/image/lcgwgcg/10155861_10152440367344433_310.jpg

caps 2 :D :D :D 

http://img5.picload.org/image/lcgwgcr/10371910_10203787228226238_571.jpg

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

allahtan burger kinge calısmıyorum,uyuz oluyom böyle promo bişilerle bana gelenlere,lan gidin dönerciye amk başka yer mi kalmadı lan bi bardak kola 3.5lira verilir mi göt kadar hamburgere 4.75 verilir mi tayip sizi zike zike alıştınız amk zikilmeye

bak sinirlendim lan 35 gram patatese 4.5 lira verenin beyninin tasını sikem gidin 2 kg patates alın soyun yiyin amk...

not:konuyu acan arkadaş üstüne alınmasın

UzatmaNaciye tarafından 14/May/14 06:16 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    UzatmaNaciye bunu yazdı

allahtan burger kinge calısmıyorum,uyuz oluyom böyle promo bişilerle bana gelenlere,lan gidin dönerciye amk başka yer mi kalmadı lan bi bardak kola 3.5lira verilir mi göt kadar hamburgere 4.75 verilir mi tayip sizi zike zike alıştınız amk zikilmeye

bak sinirlendim lan 35 gram patatese 4.5 lira verenin beyninin tasını sikem gidin 2 kg patates alın soyun yiyin amk...

UzatmaNaciye :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

bi wupır olsada yesek barbekü sosu ve sarımsaklı mayonez ile renc'de iyi gider yanında vaşş

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    UzatmaNaciye bunu yazdı

sonuna kadar katılıyorum hocam sana adamsın hıcbır besın degerı yook bu adana urfa bı ıskender yada donerın yerını tutamaz ama bızım mılletımızın beynının ıcı yag dolu o verdıgı bonuslara gelıcek olursan kazandııgn bonus burger bonus sadece oralarda kullanılıyor

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

En sevdiği yemek döner olan bana mı söylüyorsunuz bunu.

Burası bodrum , izmir kemer altı değil bir iskendere 13 TL veremem her zaman en ucuza bakıyorum karnımı doyurayım ona bakıyorum , izin günümde yada kız arkadaşımla yada keyifim istediği zaman gider mantı , kebap , iskender , lahmacun yerim.

Ama burgerking de 2 li menü 10.50 düşünün 5 TL ye geliyor. ( popeyes de çift lavaş dürüm tavuk 8 TL )  o paraya alabileceğim tek alternatif tavuk döner yarım ekmek 5 tl onu da her gün yiyemem ya ? 

Table dot ev yemekeri deseniz etsiz 13 , etli 15 TL 

PanxeR tarafından 14/May/14 23:50 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    UzatmaNaciye bunu yazdı

uzatmanaciye

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ;S } l ] ) D P

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

her bonus kart için geçerli mi ? mesela bende teb bonus var aynı kampanyadan yararlanabilirmiyim ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    Naacal bunu yazdı

her bonus kart için geçerli mi ? mesela bende teb bonus var aynı kampanyadan yararlanabilirmiyim ?

öğrencilere verdiği bonuş genç kartta sanırım kampanya

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı
    Naacal bunu yazdı

öğrencilere verdiği bonuş genç kartta sanırım kampanya

genç bonus , üniversite öğrencilerine bedava dağıtılanlardan tabi başvurup ta alınabiliyor aynı zamanda.

Toplam Hit: 2432 Toplam Mesaj: 11