Burgerking Bayiliği Almak
-
Malzemeleri onlar tedarik eder faturaya yansıtır..
Tüm sermayeyi de peşin vermene de gerek kalmıyo sanırım..
150-200 bin peşinden sonrasını vadeye bağlayabilirsin zannımca.
-
Antalya havalimanındaki kasada duran elemanlarla konuştum aylık 60 bin ciro yapıyoz diyor
-
yuklu paralar isteyen bir is
ama getiriside oylee
-
HiyarliBaba bunu yazdı:
-----------------------------
Antalya havalimanındaki kasada duran elemanlarla konuştum aylık 60 bin ciro yapıyoz diyor
-----------------------------aylik 60 bin azz
-
300-500 tahmini bir rakam ve bu paraya içerideki aletler, restorant'ın dekorasyonu falan herşey dahil. Cevahirdeki McDonald's ın yıllık cirosunun milyon dolar düzeyinde olduğu göz önüne alınırsa banka kredisiyle 300.000$ dolar yatırmak bile mantıklı çünkü yatırımı kısa sürede çıkarabilirsiniz.
En dandik yerde bile 150.000$'dan aşağı bi fiyat çıkabileceğini sanmam. Adamlar zaten düzeni kurmuşlar sen sadece parayı yatırıp arkana yaslanıyorsun. Mekanı buluyorlar, elemanları yetiştirip gönderiyorlar, reklam yapıyorlar, dükkanı anahtarıyla teslim ediyorlar, sonrasında mali meselelerle ilgeliniyorlar.
McD ileriyi düşünerek para akışının ve karlılığın az olacağı yerlere şube açmazken BK yırtık dondan çıkar gibi her alışveriş merkezini mesken edinerek risk alıyor.
-
HiyarliBaba bunu yazdı:
-----------------------------günlük olmasın o. aylık 60 bin paramı. benim arkadaşın tekel bayii 100 bini geçiyor aylık.
-
rakamı duyunca üççüs beşşüs üççüs beşşüs atarım oldu :D
-
bugrahan45 bunu yazdı:
-----------------------------HiyarliBaba bunu yazdı:
-----------------------------günlük olmasın o. aylık 60 bin paramı. benim arkadaşın tekel bayii 100 bini geçiyor aylık.
Pardon doğru günlük 60 bin -
para varsa hiç düşünme bas parayı.
-