Burgerking'de İşe Başladım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Tez elden git orjinalini iste caktirmadan okuyacagim diye, peoblem madde varsahemen oraciktayirt gitsin. 

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Sana zarar verebileceği noktalar çalışma saatleri dışında mesaiye kaldığımda ücret talep etmeyecem felan filan tarzı şeylerdir. İş hukukundan doğan haklarını kullandırtmamak için her bişeyi yazmışlardır oraya..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

arkadaşların ısrarı üzerine 2 gün önce takıldık cikkın menü mü nedir, arkadas ben beğenemedim gitti yaa, o kadar da dedim gidek bi lahmacun yiyek diye. :) 
    hayırlı olsun hocam. takma kafaya işine odaklan.

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Ben de yazın çalıştım.O sözleşmeyi okuyan biri olarak sakıncalı bir madde yok hocam.İçin rahat olsun.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

whooper 6 lı sogan halkası 6'lı wings sarımsaklı mayonez ve barbeku sosu olsada yesek

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

her halukarda işten çıkmak istersen şayet 2 aydan fazla çalışmışsan 15 gün önceden bildirmen gerekli ve o süre zarfında çalışmak zorundasın..

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    ricin bunu yazdı

her halukarda işten çıkmak istersen şayet 2 aydan fazla çalışmışsan 15 gün önceden bildirmen gerekli ve o süre zarfında çalışmak zorundasın..

he evet tek bu madde önemli ama bu da senin insanlığına kalmış.çıkınca 15 gün bekler istifanı verirsin.Bu güne kadar kimseyi bu maddeden dava etmemişler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    muhteremzat bunu yazdı
    izleyici bunu yazdı

Neden okumadın ki sözlesmeyi ya orada farklı bir ibare varsa ne olcak. O sozlesmeyi okumak senin en dogal hakkindi. Kimse seni o sozlesmeyi okudun diye yadırgayamazdı. Hani belki firmanın prestijinden dolayı buna tenezzül etmedin ancak bu gibi durumlar cok bas agritabiliyor...

ya aslında okuyacaktım bi baktım 16 sayfa imzalarken az gezdirdimde genellikle kurallar yazıyordu inş. dert olmaz tşk ederim herkese yinede

şu an çalıştığım işyerine girerken abartısız 3 saat kadar sözleşme okudum, 9 yada 10 sayfaydı

Toplam Hit: 1776 Toplam Mesaj: 19