Burgerking'de İşe Başladım
-
Tez elden git orjinalini iste caktirmadan okuyacagim diye, peoblem madde varsahemen oraciktayirt gitsin.
-
Sana zarar verebileceği noktalar çalışma saatleri dışında mesaiye kaldığımda ücret talep etmeyecem felan filan tarzı şeylerdir. İş hukukundan doğan haklarını kullandırtmamak için her bişeyi yazmışlardır oraya..
-
arkadaşların ısrarı üzerine 2 gün önce takıldık cikkın menü mü nedir, arkadas ben beğenemedim gitti yaa, o kadar da dedim gidek bi lahmacun yiyek diye. :)
hayırlı olsun hocam. takma kafaya işine odaklan. -
Ben de yazın çalıştım.O sözleşmeyi okuyan biri olarak sakıncalı bir madde yok hocam.İçin rahat olsun.
-
whooper 6 lı sogan halkası 6'lı wings sarımsaklı mayonez ve barbeku sosu olsada yesek
-
her halukarda işten çıkmak istersen şayet 2 aydan fazla çalışmışsan 15 gün önceden bildirmen gerekli ve o süre zarfında çalışmak zorundasın..
-
ricin bunu yazdı
her halukarda işten çıkmak istersen şayet 2 aydan fazla çalışmışsan 15 gün önceden bildirmen gerekli ve o süre zarfında çalışmak zorundasın..
he evet tek bu madde önemli ama bu da senin insanlığına kalmış.çıkınca 15 gün bekler istifanı verirsin.Bu güne kadar kimseyi bu maddeden dava etmemişler.
-
muhteremzat bunu yazdıizleyici bunu yazdı
Neden okumadın ki sözlesmeyi ya orada farklı bir ibare varsa ne olcak. O sozlesmeyi okumak senin en dogal hakkindi. Kimse seni o sozlesmeyi okudun diye yadırgayamazdı. Hani belki firmanın prestijinden dolayı buna tenezzül etmedin ancak bu gibi durumlar cok bas agritabiliyor...
ya aslında okuyacaktım bi baktım 16 sayfa imzalarken az gezdirdimde genellikle kurallar yazıyordu inş. dert olmaz tşk ederim herkese yinede
şu an çalıştığım işyerine girerken abartısız 3 saat kadar sözleşme okudum, 9 yada 10 sayfaydı