folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Burs - Öğrenim Kredileri Ne Kadar Oldu?

Burs - Öğrenim Kredileri Ne Kadar Oldu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mandi
    Mandi's avatar
    Erkek

200 tl olmuş 4 saat önce çektim. . .

. . .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

genel not ortalaman 2.00in altına düşünce kesiliyor 3 ders 4 ders muhabbeti ne ya saçmalamayın

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

başbakanlık bursu ,krediden farklı olma yönü karşılıksız olması. Başbakanlık bursu alanların dikkat etmesi gereken burslarının devam ettirmeleri.Bunun için de tek şart başarılı olmaları.Bunun için de ders sınırı 4 derstir.Ve de sınıfta kalma konusudur.

Yani alttan 4 dersi olanlar ile  sınıfta kalanların ki kesilir. Kesilen başbakanlık bursu Öğrenim kredisi olarak devam eder…

Edit: Ocak 11 de veriliyor. Ayrıca 200 tl olmuş.Bunun yanı sıra 2,00 tutturamaz isen zaten üst sınıfa geçmene gerek yok direk olarak dönem uzayacak :D Ona göre =)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

bu basbakanlık bursunu neye gore belırleyıp verıyorlar anlamıyorum sınıfta onca arkadasım var durumu alamıyorlar basvurdugu halde

otekı arkadasların durumu ıyı parlementten asagı ıcmezler adamlara karsılıksız cıkıyor ne bıcım adalet :a

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

bu basbakanlık bursunu neye gore belırleyıp verıyorlar anlamıyorum sınıfta onca arkadasım var durumu alamıyorlar basvurdugu halde

otekı arkadasların durumu ıyı parlementten asagı ıcmezler adamlara karsılıksız cıkıyor ne bıcım adalet :a

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uhp
    uhp's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:
    -----------------------------

genel not ortalaman 2.00in altına düşünce kesiliyor 3 ders 4 ders muhabbeti ne ya saçmalamayın

-----------------------------

arkadasın gecen yıl ilk dönem ortalaması 0.7 ve 1 ders alttan ama burs devam. ikinci dönem kalan ders 3 ü geçti burs kesildi. ayrıca bende burs alıyorum. basvurusundada sordm kesilme sebebine 3 ders dediler.. kimsenn saçmaladığı felan yok anlıcağın.

////Bazıları bir yumurta yumurtlar,kırk mahelleye haber verirler,bazıları ise kırk yumurta yumurtlar bir mahalle zor duyar... ///Her türlü kapak itina ile hazırlanır.
Toplam Hit: 1664 Toplam Mesaj: 17