Burs - Öğrenim Kredileri Ne Kadar Oldu?
-
200 tl olmuş 4 saat önce çektim. . .
-
genel not ortalaman 2.00in altına düşünce kesiliyor 3 ders 4 ders muhabbeti ne ya saçmalamayın
-
başbakanlık bursu ,krediden farklı olma yönü karşılıksız olması. Başbakanlık bursu alanların dikkat etmesi gereken burslarının devam ettirmeleri.Bunun için de tek şart başarılı olmaları.Bunun için de ders sınırı 4 derstir.Ve de sınıfta kalma konusudur.
Yani alttan 4 dersi olanlar ile sınıfta kalanların ki kesilir. Kesilen başbakanlık bursu Öğrenim kredisi olarak devam eder…
Edit: Ocak 11 de veriliyor. Ayrıca 200 tl olmuş.Bunun yanı sıra 2,00 tutturamaz isen zaten üst sınıfa geçmene gerek yok direk olarak dönem uzayacak :D Ona göre =)
-
bu basbakanlık bursunu neye gore belırleyıp verıyorlar anlamıyorum sınıfta onca arkadasım var durumu alamıyorlar basvurdugu halde
otekı arkadasların durumu ıyı parlementten asagı ıcmezler adamlara karsılıksız cıkıyor ne bıcım adalet :a
-
bu basbakanlık bursunu neye gore belırleyıp verıyorlar anlamıyorum sınıfta onca arkadasım var durumu alamıyorlar basvurdugu halde
otekı arkadasların durumu ıyı parlementten asagı ıcmezler adamlara karsılıksız cıkıyor ne bıcım adalet :a
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
genel not ortalaman 2.00in altına düşünce kesiliyor 3 ders 4 ders muhabbeti ne ya saçmalamayın
-----------------------------arkadasın gecen yıl ilk dönem ortalaması 0.7 ve 1 ders alttan ama burs devam. ikinci dönem kalan ders 3 ü geçti burs kesildi. ayrıca bende burs alıyorum. basvurusundada sordm kesilme sebebine 3 ders dediler.. kimsenn saçmaladığı felan yok anlıcağın.