Burs İçin Nerelere Başvurmalıyım.
-
kyk süresi geçti belediye burslarını chp kestirdi köyünün derneği falan varsa verirler yoksa zor
-
başvurabileceğin yer tev şu anda bildiğim, burs aslanın g**ünde
-
formaldehit bunu yazdı:
-----------------------------
peki bu burs başvurusu kyk ya engelmidir ?
-----------------------------o burs kyk ya engel değilde kyk o bursa engel oluyor. çünkü kurumlar resmi bir yerden burs alıp almadığın araştırıyor ve alıyorsan sana burs vermiyor genellikle tabi bir torpilin filan yoksa...
-
Andrei bunu yazdı:
sipidik bunu yazdı:
HanDsomE bunu yazdı:
piç chp'nin açtığı dava yüzünden yıllar önce belediye bursları kesildi. KYK da aq ne yaptığı belli deill. Banada burs lazım kaldık lan ortada
-----------------------------orospu akpli belediye baskanları cemaatlerine değilde ihtiyacları olanlara verseydi bursu PİÇ chp de o davayı acmazdı..
-----------------------------headshot.
yine de saygı cercevesinde tartısalım beyler.
-----------------------------headshot..!!
-
hkfull61 bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
sipidik bunu yazdı:
HanDsomE bunu yazdı:
piç chp'nin açtığı dava yüzünden yıllar önce belediye bursları kesildi. KYK da aq ne yaptığı belli deill. Banada burs lazım kaldık lan ortada
-----------------------------orospu akpli belediye baskanları cemaatlerine değilde ihtiyacları olanlara verseydi bursu PİÇ chp de o davayı acmazdı..
-----------------------------headshot.
yine de saygı cercevesinde tartısalım beyler.
-----------------------------headshot..!!
-----------------------------90 a çaktı..!!
-
http://sksdb.ege.edu.tr/?page=burslar
bu sayfada yazmaktadır . Ayrıca ben de T.E.V den alıyordum ve yanında başbakanlık bursum da vardı . T.E.V bu bursumu krediye çevirmemi söyledi ve çevirerek borçlu duruma düştüm ! Burs verecek kurumların bazı şartları oluyor anlamsızda gelse bizlere..