Burs Olayları
-
Hacılar bu burs olayları nedir özel burslara nerden haber alıyoruz başvuruyorz bilgilendiren olursa sevinirim:)
-
hocam baş vurmayla falan olacak iş değil . Tanıdık varsa herkes verir. Şirketler bile veriyo tanıdıkların çocuklarına vs.
yada üniv. lerin vakıfları oluyo onlar veriyo .
-
nerdesin ki? İstanbuldaysan her şirkete bakcan verenler var.onun dışında KYK TEV ve bı-ulunduğun yerin belediyesine git veriyolar. ha bi de kaymakamlık ve nüfusakayıtlıolduğun yerin bilmemnereliler derneğine git.
-
A partisinin çabalarıyla Belediyeler Artık burs vermiyor.
-
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------A partisinin çabalarıyla Belediyeler Artık burs vermiyor.
-----------------------------chp.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------A partisinin çabalarıyla Belediyeler Artık burs vermiyor.
-----------------------------
yapılan yolsuzluklar sebebiyle. 10 kişiye verilmesi gereken burs 1 kişiye verilirse böyle olur. -
livane bunu yazdı:
-----------------------------BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------
yapılan yolsuzluklar sebebiyle. 10 kişiye verilmesi gereken burs 1 kişiye verilirse böyle olur.
----------------------------- -
Öyle ya da böyle burs veriliyordu.Şimdi sanki yanlış yapılmıyo mu?Şimdi de yandaşı olmayanlar burs alamıyo.O zaman belediye en azından farklı farklı kesimlere burs dağıtıyordu.Abimin 3 tane chpli arkadaşı vardı,3ü de almıştı.Silme chplilerdi hem de.
Şimdi neyi alıyoruz?Burs almadığımız kesin.
-
2 bin burs alanda var ilk 500 e girip babayi alanda. Nasil oluyor genelde baban memursa burs alamiyorsun ancak serbest meslekse dusuk gosterebilirsin gelirini. Alakasiz fabrikalar hastaneler fln burs veriyor ama bunlar genelde tanidiklara gidiyor. En saglam burs veren yerler yine kyk tev koc ve sabanci gibi yerler bolume gore burs veren yerler de var ama basari sirasina onem verirler yinede. Eger. Bulundugun yerde memleketine ait. Bir dernek vakif varsa orlara bak. Eger benim gibi bir sehirde yasiyorsan o da olmuyor (samsunda yasiyorum aslinda orduluyum. Samsunda herkes biyerlerden goc ederek geldigi icin asil memleketlerini tutuyorlar ama mesela orduda bizim ilce de bile burs veren dernekler var kutuk samsunda oldugundan onlardan da alamiyorum ;) ) neyse burs da en onenli olan arastirmak gerekirse kapisina kadar gitmek internetten basvuru alanlarda burs cikma ihtimali bence daha dusuk.
-
burs işi falan yalan kardeşim bu yıl ilk 800 içine girerek Hacettepe Tıp Fakültesini kazandı. Ancak ne cemaat nede AKEPE' li olmadığımızdan dolayı neredeyse hiç bi yerden burs alamadı. Anne bana memur olunca gelirlerde sabit durumda görünüyor. Kütahya ve Güral Porselen' de Tıp bölümüne burs finanse etmiyormuş (Nede olsa doktor işlerine yaramayacak ibnelerin) bir kaç cemaat gelsin bizim evde kalsın biz ona burs sağlarız dedi bizde malum bu tarz toplulaşma ve oluşumlara karşı olduğumuzdan dolayı yok dedik. Kütahya' dan yetişenler derneği diye bi dernek var veriyor falan dediler gittik baktık ki peşkeş çekmekten öte birşey yapmıyorlar (aaa şuranın sahibi şu beyin oğlu hemen burs verelim muhabbeti) benden tavsiye burs arama olayını rafa kaldır. KYK, TEV ve KOÇ dışında burs veren yok KOÇ' ta belirli bölüm ve başarı sıralamasına girenlere burs veriyor ve KOÇ' ta tıp okuyanlara bu yıldan itibaren burs vermeyi durdurmuş...
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------burs işi falan yalan kardeşim bu yıl ilk 800 içine girerek Hacettepe Tıp Fakültesini kazandı. Ancak ne cemaat nede AKEPE' li olmadığımızdan dolayı neredeyse hiç bi yerden burs alamadı. Anne bana memur olunca gelirlerde sabit durumda görünüyor. Kütahya ve Güral Porselen' de Tıp bölümüne burs finanse etmiyormuş (Nede olsa doktor işlerine yaramayacak ibnelerin) bir kaç cemaat gelsin bizim evde kalsın biz ona burs sağlarız dedi bizde malum bu tarz toplulaşma ve oluşumlara karşı olduğumuzdan dolayı yok dedik. Kütahya' dan yetişenler derneği diye bi dernek var veriyor falan dediler gittik baktık ki peşkeş çekmekten öte birşey yapmıyorlar (aaa şuranın sahibi şu beyin oğlu hemen burs verelim muhabbeti) benden tavsiye burs arama olayını rafa kaldır. KYK, TEV ve KOÇ dışında burs veren yok KOÇ' ta belirli bölüm ve başarı sıralamasına girenlere burs veriyor ve KOÇ' ta tıp okuyanlara bu yıldan itibaren burs vermeyi durdurmuş...
-----------------------------koçta sıralama bölüm önemli değil kendimden biliyorum