Bursa / Gemlik / Tuzla Da Oturan Mürid Var Mı?
-
Arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı gibi burayi bilenler konuya cevap yazsın
gemlik veya kumlada şu yaz gununde ikamet eden murid varsa buluşalım yaz çok boş geçiyor...
mangal falan yaparis çay içeris gece disco bar ortama akarız :P
birbirimize destek olucak muridler aranıyor... :D
@başlıklar da büyük harf kullanımına ve başlığın konunun içeriğini açıklayıcı olmasına dikkat ediniz
ayrıca http://www.tahribat.com/rulelist.asp sayfasını okuyunuz
-
bursa dayım valla misafir edeceksen gelirim :P
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------bursa dayım valla misafir edeceksen gelirim :P
-----------------------------buyur dostumda gece kalcak yer sorun olur :( sahildede yatırmam ben misafirlerimi :P
-
cLubb3R bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı gibi burayi bilenler konuya cevap yazsın
gemlik veya kumlada şu yaz gununde ikamet eden murid varsa buluşalım yaz çok boş geçiyor...
mangal falan yaparis çay içeris gece disco bar ortama akarız :P
birbirimize destek olucak muridler aranıyor... :D
-----------------------------hacı o yunusların orda bi tane fındık satan bi sarışın elaman var + muhallebi satıyor o benim kuzen ;) adımı ver çayını içersin muhabbeti sağLamdır hele bi de fındık falan alırsan hiç bırakmaz :D:D
-
la ne TUZLA'sı KUMLA olcak hoca ya :S
-
Ben de Bursa'dayım. Tüm gün evde yatıyom aynı durumdayız. Arayışlardayım.
-
ha biliyorum onu hiç yemedim ama aksam aliiim bari muhabbet ederis senin isim ne ? onun isim ne yaş kaç ?
-
hacı ben erdal. 2 kişi de olabilir sarışının adı wedat ve esmer olcak o da berat benim dayıoğlları onlar hem selamımı sölersin ;) hacı 23 ve 24 yaşlarındalar ;)
-
ben 18 ^^ tmm aksam param olursa gidem bi fındık alam :D nasıl bi zımbırtı o
bu aralar KUMLA da cok mısır zımbırtısı yayıldı... fındık denemedim nasıl bişi yapiyor ?
-
birbirinizin msn, cep telefonu gibi bilgilerinizi alıp kaynaşmaya ne dersiniz..
forumu irc gibi kullanmak yerine :))
-
Bursa ve çevresi :D
TBT diye ileti yazın MSNden yoksa silebilitem var