Bursa Ajan1111 Buluşması..
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
Play2boy sakin ol. Hokkabaz gelsin anlıcaz :)
ne bilim hacı patrondan izin alabilirsem gelicem bende bulusmaya :)herşey belli olsunda ona göre ayarlamaya calıscam kendimi.! -
Hacı tamam hokkabazın msn bende var nasıl olsa mesaj yazmadan görürsem ben yazarım buraya :)
-
abi bir vakit belirleyin yarın dükkanda olucam =) kesin gelirim
-
Arkadaşlar saat 12 gibi Acanı Terminalden almaya gidicem.. Oradan Heykel yaparıs.. Gelicek arkadaşlar ararsa yada ödemeli atarsa nerede olduğumuzu söyleyebilirim.. Ama sanırım 1 gibi Kafkas önü dersek kesin birşey olmuş olur...
Buluşma 1'de kafkas önünde olacak.. Ben ya Tbt sweet giyerim yada FenerBahçe forması (= ama yinede belli olmas :| sivilde gelebilitem var.. Beni tanımayanlar için bir ipucu vereyim.. Orada gördüğünüs en yakışıklı, en s2ci insan ben olucam :F Oradan çıkartın beni.. Saten ben orada bekleyenlere Tbt mi diye sorarım (= Yarın saat 1'de Heykel Kafkas.. gelmeyen dop ossun :|
-
Biz yarın hokkabaz ile hürriyette buluşup gidicez. Ben getirebildiğim tbtli arkadaşlarımı getiricem :W
Bende de kırmızı bir gül falan olmucak tanımak için. Kafkasın oraya geldiğinizde topluluk görürsünüz zaten TBTmi diyin he derik :W
-
off ben gelemiom a.k patron yarın bursaya veledinin yanına getcekmiş hastaneyee amq :@ 40 yılda bi izin alam dedim onuda wermedi
-
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim özellikle ayazıma. bide ayaz amk resmen ilk mesajında sikmişin beni amk (: gariban zorluk felan küçük emrah gibi hissettim kendimi |:
gelebilecek her arkadaşı bekliyorum eğlenceli geçeceğe benziyo (: hele gece neler olur bilemem.
-
2 3 gün sonra buluşma olsa olmaz mı ksç kişi geliyor birde
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim özellikle ayazıma. bide ayaz amk resmen ilk mesajında sikmişin beni amk (: gariban zorluk felan küçük emrah gibi hissettim kendimi |:
gelebilecek her arkadaşı bekliyorum eğlenceli geçeceğe benziyo (: hele gece neler olur bilemem.
-----------------------------küçük ajan :F gece benimsin yafrum :P birlikte yatıcas (=
-
play2boy bunu yazdı:
off ben gelemiom a.k patron yarın bursaya veledinin yanına getcekmiş hastaneyee amq :@ 40 yılda bi izin alam dedim onuda wermedi
-----------------------------senin patronunu .. (=