Bursa Da Ne Var ?
-
ulan el ixir misin ne boksun okumakla görmek birmi hıyarağası bursada yaşayandan belki daha iyi bilirim ben bursayı ben orda gidip tarihi mekanlarda yaşıcam.ne ortalığı galeyana getiriyon
-
bak ben orada okuyorum kampüs şehre uzaktır baya bi uzaktır kampus çok büyüktür kampuste orman bile vardır hatta girişinde orman içerisinde avlanmaj ve ateş yakmak yasaktır tabelası var vsvsvs
-
arapşükrüde olsamda bi balık midye felan yisem way amk canım çekti hey gidi bursa, iidir güzeldir adamı bir hoş eder...
-
arap şükrünün hastasıyım ben hacı içmeden güzel oluyor benim kafa onu dinlerken zati
-
Elixir bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar bu nassı Tarih okumuş ? Adam bursayı bılmıyo:) hemde ist'de birde uniyi kazanıyor:) Tezatt Çok:)) yalan Gırla a.q...
:)))
-----------------------------buda ayrı mal (: ne alaka mq adam orda yaşaynlara soruo.
-
"the_last_ottoman" hangi bolum
bende bursayı kazandım bu sene bi bo. bılmym ?
-
güzeldir güzeldir bursa.. ama beşiktaşlıya haramdır :) eğer anarşi görmek istiosan bursasporun maçlarına git :) öle kamuoyunda bilindii gibi ibnelik oranı pek yüksek deildir, en azından istanbuldan düşüktür :) fakat burda genelev sorunu var, o yüzden sex için tavlayıp sarhoş edip otele götürmen gerekio :)
-
drakula ben makine mühendisliğini kazanım arkadaşım.bu arada beşiktaşlıda değilim fenerliyim 2. takımım her zaman bursa olmuştur zaten teksaasdan arkadaşlarım var:)
altı evliya üstü eşkıyaaa:)
-
bol bol yonca icersiniz bursada : )
-
ben nasil olduguna degil neticesinin ne olacagina bakmalisin
Toplam Hit: 3862 Toplam Mesaj: 25