Bursa Neler Çağrıştırıyor....
-
şu bu o değilde skindirik bi futbol muhabbetinden adamlar birbirine kayıyor.
Sosyopat hem konu açmışsın aklınıza ne geliyor diye hemde adamlar aklına geleni yazdığında küfrediyosun.
Hiç bursaya gitmedim ama bursa diyince aklıma benimde homolar ve uludağ geliyor. Gerçekten bursadaki herkes homo mudur?
Olamazda çünkü Bursada yaşayan Ardahanlıların homo olma ihtimali yok :D
Şaka bi yana artk herkesin bilinçaltına yerleşmiş bişe bursa toplar şehri diye. Hiç kimse bunu ciddi ciddi demiyor ama bu ne skindirik bi konu lan.
Birde Bursa da bjk forması giyilmez falan bu ne saçma bişe Bjk lı olmadığım halde gelir giyerim. Ama bursada kalacak kimsem yok :/
-
8taş takımı çok büyük bir takım evet dünya tanıyor 8-0'dan sonra tanımaları tabiki doğaldır :)
Ayrıca tepeniz atarsa ortada bursa kalmazmış. Birkere atsın şu tepeniz merak ediyorum nolucak. Laftan ibaret yarım delikanlılar sizi.
-
Bursa denince meydandaki orjinal iskenderoğlunda 1.5 tereyağlı iskender yediğimde hesabın kol gibi 45 lira gelmesi aklıma geliyor.
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
Burslarının yuvarlak olduğunu iddia edenler yanılıyorlar. Türkiye'nin en çok travesti çıkaran yöresi Urfa yöresidir.
Yuh lan ne alaka yaşatmazlar adamı Urfada. Karalama bizi gel seni götürem Urfaya ramazanda oruç tutmassan millet yan yan bakıyor değil travesti adamın makatından kan alırlar kan. Bu arada Bursa diyince aklıma sınıf arkadaşım Mustafa geliyor msnden manita yaptı kalktı bursaya gitti :) Sonra ayrıldı geri geldi :D:D:D:D -
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------8taş takımı çok büyük bir takım evet dünya tanıyor 8-0'dan sonra tanımaları tabiki doğaldır :)
Ayrıca tepeniz atarsa ortada bursa kalmazmış. Birkere atsın şu tepeniz merak ediyorum nolucak. Laftan ibaret yarım delikanlılar sizi.
Futbol muhabbeti yasak die biliorum ama hocam sana cevap vermezsem olmaz...
o sene portoya iki maçtata pisi pisine yenildik süper oynadğmız halde üstelik 6puan topladık.Facia olabilir O bir şansızlıktı giren gollere bak anlarsn herneyse Biz oralara gidipte 8 yiyoruz bi laf vardır elin y.. gerdeğe girilmez die sen mi 8tane attın kardeşim sanane kimden yersek yeriz senin takımından yemedik ya hey Allahım ya.. Ayrıca düşünürsen 8 tane atan ingiliz takımı ingilizlere bu kadar hayran oldğnuzu bilseydik ingilizlere inönüde çakmışken sizde bi görünseydiniz neyse...
Ben bursada yaşıyorum ve Bursasporu itici buluyorum Şike yaparak altayı düşürürken her yıl maç satarken sorun yok o sene ligten kopmuş beşiktaş önüne gelene yenilmiş beşiktaş bursa düşmesin die sebata mı saldırıcaktı ? onu geçtim o zamana kadar düşmesi garantileşen bursa son 6haftada nasıl olduda galibiyetler zincirine girdi oda ayrı dimi. Herneyse siz bakın çorbanıza...
Ayrıca Bursalı tabir edilen Fatih Ürek erzurumludur. Dr Bilal,Bülent Ersoyda bursalı değildir. Sanat Güneşimiz Zeki Müren bursalı olabilir ama :D başka yerlerde zeki mürenden daha fazla top vardır buda ayrı. Ayrıca o bur-sa-lı-yızı çoğu şehre uyarlıyabilirsin çok saçma.Neyse fazla uzatmaya gerek yok Yoğun kalabalıktan trafikten sıkılıosan gelişmiş şehir istiosan yanında da dağ,deniz,ova,çayır,bayır vs. de istiosan tamamdır :) tek sorunu fazlaca olan artvinlilerin çoğunun chpli olmalarına rağmen son zamanlarda akraba partisi akpye geçmiş olmalarıdır :D
-
hayatımın 22 senesini geçirdiigm yeri çağrıştırıyor :) güzel ama çok yaşayınca bayıyo
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------8taş takımı çok büyük bir takım evet dünya tanıyor 8-0'dan sonra tanımaları tabiki doğaldır :)
: )) yaşın 18 tribüncü olmadığın belli onun için cevap vermeye bile değmezsin.yarım değil, 0(sıfır) delikanlı seni.
-
fatihack bunu yazdı:
pehhh.bahaneye bak.inegöl ve gemlik arkadaşları ilgilendirmiyormuş.hangi ilçeler sizi ilgilendiriyor tam olarak ? çocuk musunuz siz yahu ? inegöl'e geldik.orası bizi ilgilendirmiyor.gemlik'e geldik.orası bizi ilgilendirmiyor.cevaba bak.merkez'e gelin : ) saydığım yerler bursa değil mi ? siz diyorsunuz ya bursa il hudutları içinde kimse beşiktaş forması giyemez diye.bursa sadece merkezden mi ibaret : ) ?
istanbul 15 milyonluk bir şehirdir ve bir çok istanbul takımı vardır.ayrıca beşiktaş taraftarı sizinle hüsumet ortamına girecek kadar düşmemiştir.siz 3.sınıf anadolu takımı taraftarları kendi kendinize gelin güvey oluyor üstüne üstlük 06-16-26 gibi saçma sapan ittifaklar peşinde koşuyorsunuz.ittifaklarınızın ne üstüne kurulduğu da ortada.ankaragücüne gol atınca ankaragüçlülerin size ne diye bağırdığını sen daha iyi bilirsin : ) kardeşliğiniz bile kolpa.
böyle çocuk çocuk şeylerle gelmeyin.bursa'nın 1.lige başka takım çıkarabilecek kabiliyeti yoksa beşiktaş taraftarı ne yapsın ? tabikide il güvenlik kurulunun tedbiri sonucunda insanlar bursa'ya gelmiyor.ama beşiktaş tribünlerinin yapısı içinde ne kadar üniversiteli varsa, bir o kadar da sıyırma ve psikopat vardır.karagümrük grubu, esenler grubu, beşiktaş semtinin çocukları vs.vs. sizin gibi yaş ortalaması 17 olan bir tribün yapımız yok.hüsumet beslemiyoruz diye kendinizi nimetten mi saydınız ? trabzon gibi olursunuz.akıllı olun.22 otobüsünüzün içinde ki 20 yaş üstü sayısı en fazla 50 dir.bursa taraftarının yapısını iyi biliyorum.17-18 yaş gençlerden oluşur.
trt'deki nasılsınız programında, tribün lideriniz selim'in alen markaryan'dan üstüste nasıl ayar aldığına değinmeyeceğim bile : ) kendi taraftarınız bile söylüyor ezildiğinizi.
adana mevzusunun bizzat içinde birisi olarak sana çok şey anlatırım ama yeri burası değil.istersen özelden onları anlatabilirim sana.
dediğim gibi.beşiktaş takımı büyük takımdır.beşiktaş taraftarınında namı dünya çapındadır.reklam ve etiket olmak isteyen gereksiz anadolu taraftarlarının oyununa gelmez.ama sabrı bir taşarsa bursa kalmaz ortada.
sabrının taşmamış hali işte ortada.gemlik'de, inegöl'de 100'lerce beşiktaşlı ellerinde meşalerle ve alen markaryan'da orada.bursa'lılar nerede ? pardon orası bursa değildi : ))
-----------------------------sen git Bursa'nın en şehir dışı yerlerine! inegöl ve gemlik. sırf sizin için yok amigo gelmiş , 100 tane bjkli gelmiş. kusura bakma adam kaldırıp kimse inegöle gelmez. o kadar önemli kişiler değilsiniz. siz kimsiniz ki Bursaspor taraftarı sizin ayağınıza gelicek ?
3. sınıf anadolu taraftarı dediğin taraftar beşiktaş jimnastik taraftarına hiç bir zaman ezilmemiştir. O yüzden kendinizi aşşa seviyeye çekin. Bursayla Beşiktaş arasında her zaman husumet olmuştur. Stadlara taraftar gider iken gerek Bursa'da gerekse İstanbul'da onlarca kez olay çıkmıştır. O zaman husumet ortamına giriyordunuz ne olduda artık girmiyorsunuz ? 3. sınıfız ondan mı ?Çok güzel. 94-95 Dolmabahçe. Süleyman erkek Yolla, bunlar kaçıyor. Çabuk unuttunuz..
06-16 diye birşey var. Bunu herkez biliyor. Kıskananlar çatlasın =) . BursAnkara arasında hiçbir şekilde çıkar çatışması olmamıştır olmayacak. Dışarıdan duyduğun kelimelerle gelipte burda kardeşlik yokmuş gibi düşündürmeye çalışma.
İcraat, akıl yaşta değil baştadır. Yaş ortalamamızın genç olması bizim tribün büyüklerimizin kendinden küçüklere verdiği değeri, saygıyı gösterir. Belli gelir çatışması yok bizim tribünümüzde. Amigo Selim kimse ise 14 yaşındaki çocukta odur. Tek çatı altında yönetilmeyiz. Belli kişiler rant yapacak diye Bursasporumuzun adı kullanılamaz. Bunda da gençlerin önemi büyük. Alen Markaryan artık beşiktaşın üstündedir. Bunu herkez biliyor. O yüzden yaş ortalamasına mukayese etme bile.
Selim Alen'e ezilmiş olabilir. Ona katılıyorum. Belli kültüre sahip değil. Ama Selim Bursaspor'dan büyük değil. ;)
Adana mevzusunda konuscak birşeyin olduğunu sanmıyorum. 16 - 20 kişinin neler yaptığıını gördün. bjkli bjklidir. adanada ankarada fark etmez. koycaktınız şeklinizi, koyamadınız o ayrı konu :) pek şaşırmadım zaten. R
Beşiktaşın büyüklüğü 8-0 Liverpol maçı ile tescillenmiştir. Türkiyeyi rezil ettiğiniz için size teşekkürü borç bilirim.
Bursaspor, yada Texas Beşiktaş Jimnastik Klübü üzerinden reklam ve etiket yapmaz, yapılmasına izin verilmez. Gereksiz Anadolu Taraftarı dediğin Türkiye'nin büyük taraftarlarındadır. Bu ülkede sadece bjk yok. KSK, Göztepe, Bursaspori Eskişehir, Ankaragücü gibi kendini kanıtlamış, çıkarsız destek sağlayan taraftar gruplarını alıp bir kenarı atıp beşiktaş en büyük diyemezsin, dedirtmeyiz...
22 Otobüsü tekrar hatırlatıyorum. Çoluk cocuk diyorsun, o zaman bascaksın kardeşim. siz 100 kişi geldiniz. Biz 5000 kişi. Aradaki farkıda anlarsın umarım.
Bursaspor taraftarını küçük görmeye çalışan zihniyetlere birkez daha sesleniyorum. Kaç Takımın taraftarı 10.000 kişi deplasmana gitmiş. Sadece kendi kentinden. ? ;)
Saygılar.
-
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------sen git Bursa'nın en şehir dışı yerlerine! inegöl ve gemlik. sırf sizin için yok amigo gelmiş , 100 tane bjkli gelmiş. kusura bakma adam kaldırıp kimse inegöle gelmez. o kadar önemli kişiler değilsiniz. siz kimsiniz ki Bursaspor taraftarı sizin ayağınıza gelicek ?
3. sınıf anadolu taraftarı dediğin taraftar beşiktaş jimnastik taraftarına hiç bir zaman ezilmemiştir. O yüzden kendinizi aşşa seviyeye çekin. Bursayla Beşiktaş arasında her zaman husumet olmuştur. Stadlara taraftar gider iken gerek Bursa'da gerekse İstanbul'da onlarca kez olay çıkmıştır. O zaman husumet ortamına giriyordunuz ne olduda artık girmiyorsunuz ? 3. sınıfız ondan mı ?Çok güzel. 94-95 Dolmabahçe. Süleyman erkek Yolla, bunlar kaçıyor. Çabuk unuttunuz..
06-16 diye birşey var. Bunu herkez biliyor. Kıskananlar çatlasın =) . BursAnkara arasında hiçbir şekilde çıkar çatışması olmamıştır olmayacak. Dışarıdan duyduğun kelimelerle gelipte burda kardeşlik yokmuş gibi düşündürmeye çalışma.
İcraat, akıl yaşta değil baştadır. Yaş ortalamamızın genç olması bizim tribün büyüklerimizin kendinden küçüklere verdiği değeri, saygıyı gösterir. Belli gelir çatışması yok bizim tribünümüzde. Amigo Selim kimse ise 14 yaşındaki çocukta odur. Tek çatı altında yönetilmeyiz. Belli kişiler rant yapacak diye Bursasporumuzun adı kullanılamaz. Bunda da gençlerin önemi büyük. Alen Markaryan artık beşiktaşın üstündedir. Bunu herkez biliyor. O yüzden yaş ortalamasına mukayese etme bile.
Selim Alen'e ezilmiş olabilir. Ona katılıyorum. Belli kültüre sahip değil. Ama Selim Bursaspor'dan büyük değil. ;)
Adana mevzusunda konuscak birşeyin olduğunu sanmıyorum. 16 - 20 kişinin neler yaptığıını gördün. bjkli bjklidir. adanada ankarada fark etmez. koycaktınız şeklinizi, koyamadınız o ayrı konu :) pek şaşırmadım zaten. R
Beşiktaşın büyüklüğü 8-0 Liverpol maçı ile tescillenmiştir. Türkiyeyi rezil ettiğiniz için size teşekkürü borç bilirim.
Bursaspor, yada Texas Beşiktaş Jimnastik Klübü üzerinden reklam ve etiket yapmaz, yapılmasına izin verilmez. Gereksiz Anadolu Taraftarı dediğin Türkiye'nin büyük taraftarlarındadır. Bu ülkede sadece bjk yok. KSK, Göztepe, Bursaspori Eskişehir, Ankaragücü gibi kendini kanıtlamış, çıkarsız destek sağlayan taraftar gruplarını alıp bir kenarı atıp beşiktaş en büyük diyemezsin, dedirtmeyiz...
22 Otobüsü tekrar hatırlatıyorum. Çoluk cocuk diyorsun, o zaman bascaksın kardeşim. siz 100 kişi geldiniz. Biz 5000 kişi. Aradaki farkıda anlarsın umarım.
Bursaspor taraftarını küçük görmeye çalışan zihniyetlere birkez daha sesleniyorum. Kaç Takımın taraftarı 10.000 kişi deplasmana gitmiş. Sadece kendi kentinden. ? ;)
Saygılar.
valla seninle daha uzun uzadıya inegöl gemlik tartışması yapmayacağım.çünkü başka ilçelerede gelsek bir bahaneniz olur.yok orası çok şehir dışıydı, orası çok şehir içiydi, orası çok gözönüydü vs.vs. böyle ilkokul muhabbetlerine ortak olmak istemiyorum.bursa il sınırları içinde kimse siyah beyaz giyinemez dediniz.bizde cevabımızı verdik.gerisi traş.
diğer konulara gelelim.
beşiktaş taraftarının kalitesi ve namı ortadadır.onun için seninle yok 94 o kaçmış şu erkek yollasın falan muhabbetine de girmeyeceğim.beşiktaş tribünlerinin yarısı beşiktaş semtinde oturur.insanların kendi semtinde bursalılardan kaçtığını iddia etmen komiklikten başka bişey değil : )
çıkan olaylardan kasıt fsm köprüsü gişelerini taşlamaksa size başarılar dilerim : ) boş gişeleri taşlamak gerçekten yürek ister.kolay değil.
valla 01 16 26 36 46 vs.vs. istediğiniz kadar kardeşlik yapabilirsiniz.bizi ilgilendirmez : ) beşiktaş taraftarı tektir.dostuda yoktur kardeşide.hele kolpa kardeşliklere hiç gelemeyiz.kıskananlar çatlasın diyorsun.çekemeyenler var diyorsun.nesini çekemeyeceğiz yahu.tarihinde tek bir başarısı olmayan iki takımın taraftarı kardeş olmuş, tarihi şanla şerefle kupalarla dolu şampiyon beşiktaş'ımın taraftarı sizi kıskanacak : ) ayrıca demin de söyledim.ankaragücü-bursa maçında attığınız golden sonra ankaragücü taraftarının ne diye bağırdığını siz daha iyi bilirsiniz :) bu mudur kardeşlik ??
alen markaryan beşiktaş'ın üstünde değildir.herkesin tek bir çabası ve uğraşı vardır.o da beşiktaştır.sen hiç bir beşiktaş taraftar forum sitelerinde alen reis diye birşey denildiğini duydun mu ? alen amigodur.amigodan da ötedir, taraftarın sözcüsüdür.kalbidir damarıdır herşeyidir.selim reis diyen sizsiniz : ) iki tribün arasındaki hiyerarşi ve kültür farkı da burada ortaya çıkıyor : )
adana konusu görecelidir.polis kordonu altında 15-20 bursalıya beşiktaş taraftarı ne yapsın : ) bir kere 15-20 kişinin binlerce beşiktaş taraftarını ezdiğini söyleyebilmen bile komedi.bunu aklın mantığın alıyor mu senin ?
o saydığın tüm takımlar ve grupları bir yana, beşiktaşım ve çarşım bir yana güzel kardeşim.tribün şovu ve tezahuratlarda Türkiye'de ilk sırada beşiktaş taraftarı vardır.bunu kimse inkar edemez.desibel rekorunu kıran bursa taraftarı değildi heralde ?
şu liverpool mevzusuna bu kadar hasbihal olmanız da çok komik.nedir yani ? şimdi de beşiktaş düşmanlığı yapacağım diye ingiliz mi oldunuz ? : ) beşiktaş'ımın büyüklüğü burada ortaya çıkıyor işte.adamı ingilizde yapar yunanda yapar : ) kendinizin liverpool'un hangi cinsel uzvu yerine koyuyorsunuz da, liverpool'un galibiyetinden kendinize pay çıkarıyorsunuz anlamış değilim.
22 otobüsü falanı filanı bırak.22 otobüs çarpı en babasından 60 kişi olsa 1320 kişi eder.hadi düz hesap 1350 de.beşiktaşımın kupa finallerine istanbul'dan kaç otobüsün ve kaç kişinin yola çıktığını söylememe gerek yok sanırım : ) beşiktaş taraftarı antep'de de, sivasta'da diğer yerlerde de kendine ayrılan yeri doldurur ve yetmez diğer taraflarıda doldurur.hatta her maç polis tribündeki kordonunu genişletmek zorunda kalır.
5000 kişi nereye geldiniz pardon ? ayrıca 22 otobüse 10 bin kişi nasıl sığdı bu da büyük merak konusu : )
beşiktaş taraftarı'nın büyüklüğünü tartışmıyorum seninle dikkat edersen.bursa taraftarının kendi kendine gelin güvey oluşunu konuşuyorum.dünyaca ünlü kop tribünü bile beşiktaş taraftarının büyüklüğü karşısında ezildiğini itiraf ederken, bursa taraftarı neyine güvenipte beşiktaş'ı kendisine rakip olarak görüyor.bu nasıl bir komedidir : )
dikkat edersen siz semte giremezsiniz yapamazsınız edemezsiniz gibi cümleler kurmuyorum.yani varsayımlar üzerinde değilim : ) çünkü gerek yok.siz bizim rakibimiz değilsinizki.düşmanımızda değilsiniz.yaş ortalaması 17 olan bir tribünün nesine düşmanlık beslicek beşiktaş taraftarı : )il güvenlik kurulu izin verirse gelir paşa paşa maçınızı izler, efendi efendi ilinize geri dönersiniz.aynı şey beşiktaş taraftarı içinde geçerli.
-
kestane sekerinden baska hicbirsey ifade etmiyor bana.