folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bursadaki ADSL Port Sorunu

Bursadaki ADSL Port Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ve mutlu son ...

Tarih 23 Temmuz 2007 sabahı iş yerinden ttnet.net.tr sitesine ordanda her zamanki gibi telefon numarama ait bölgede boş port olup olmadığına dair sorgulama yaptırıyodum ki birde ne göreyim bağlı bulunduğunuz santralda boş port vardır online kayıt için devam etmek istermisiniz die bi yazı allah dediim hemen telefona sarılıp telekomun bana verdiği numarayı aradım konuşamalar aynen şöyle gelişti

- İyi günler hanfendi
    - İyi günler beyfendi
    - Hanfendi telekomun sitesindeki boş hat sorgulamasında 241 li hatlarda boş port olduğunu öğrendim
    - Evet beyfendi boş portlarımız vardı fakat yapılan başvurulardan 28 Haziran tarihine kadar olanları kabul edebildik (Buraya kadar herşey normal)
    - O zaman güzel ben 22 Haziranda başvuru yapmıştım ...
    - Kısa bi sessizlik ...
    - Eminmisiniz beyfendi
    - Evet eminim ??
    - Ben hemen bilgisayardan bilgilerinize bakıyorum
    - ... ıı iyi bakın bakalım
    - Beyfendi sizin başuru tarihiniz 13 Temmuz gözüküyor sistemde (Burada bi dipnot düşeyim. 22 Haziranda kayıt için gittiğimizde ve port olmayınca hayellerimin suya düştüğü anda telekomdaki görevli bayan siz kayıt forumunu doldurun boş port açılınca bilgilerinizi işleme koyarız demişti. Ve sözleşmedede başvuru tarihi yazıyodu :)
    - Hıı... !? Nassı yani
    - Evet beyfendi 13 temmuzda başvuru yapmışsınız o yüzden size port tahsis etmem mümkün diil şu anda
    - Bakın Hanfendi (ses tonu giderek artıyor) 22 haziranda yaptı ben başvuruyu elimde belgesi var nie sallıyonuz işlemleri 2 hafta sonraya.
    - Belgeniz varsa o zaman buraya gelin öyle hesap sorun beyfendi .... bla bla (gerisini dinlemedim kapadım suratına :)
    - 5 dk sonra sinirim yatışınca (yada yatışmada) yine aradım ama bu sefer başka bi numarayı yani sonu 03-04-05 diye biten 3 farklı hat var neyse. Bu sefer bi adam çıktı. Dedim iş iyice sarpa saracak.

Durumu anlattım dedim beyfendi böle böle bi durum var ve az önce de aradığımda bana böle böle dediler ben 22 haziranda başvuru yaptım portumu istiyorum diye. Yoksa gelicem belgeyi orda o bayan verecem gerisini siz düşünün. :) Adam beyfendi biz sizi bugün yada en geç yarın arayacağız dedi iyi dedim kapadık akşam 5'te evi aramışlar adsl başvurunuza ait boş port tahsis edilmiştir. Modeninizi alın die babam gidip almış kablusuz modemimi 2-3 güne bağlıcekler.

Sonuç zaferRRRR :))

He bu arada ttnet.net.tr adresi e baktıktan 15 dk sora tekrar bulunduğun santralde tüm portlar doludur yazısı çıkmaya başladı :) 

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
Toplam Hit: 1660 Toplam Mesaj: 12