folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bursalı Müridler Ve Bursada Okumuslar Bi Bakıverin[Soru]

Bursalı Müridler Ve Bursada Okumuslar Bi Bakıverin[Soru]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRReSs
    ToRReSs's avatar
    Erkek

simdi arkadaslar ben bursada okuorm bursa anadolu erkek lisesinde.

ve bi arkadasım liseyi bursada okucak.

bursa anadolu ve milli piyangoya gidemiyor.

ben bizim okulu tavsiye ettim ama o illa şükrü şenkaya ulubatlı gazi fln dior.

ayrıca bursa erkek lisesi iki yıl önce bursa anadolu erkek lisesi adını aldı ve anadolu lisesi oldu.

ayrıca orda okuyanlar da varsa öğretmenlerinin ne kadar kaliteli olduunu bilirler.

saten 2 yıl içinde ulubatlıdan da 6-7 hoca geldi. 

sizce bursa anadolu ve milli piyangodan sora bursada en ii anadolu lisesi hangisi. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    ulubatlı tabii ki

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRReSs
    ToRReSs's avatar
    Erkek

dai sen ulubatlı da mı okuon?

ordan bi sürü hoca geldi bizim okula bilion dimi ?

ayrıca bizim okulun mat çıları sınawda bursanın ilk 2 sinde. 

fizik mat kimya hocalarını bursa fen den istiolar. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    ToRReSs bunu yazdı:
    -----------------------------

simdi arkadaslar ben bursada okuorm bursa anadolu erkek lisesinde.

ve bi arkadasım liseyi bursada okucak.

bursa anadolu ve milli piyangoya gidemiyor.

ben bizim okulu tavsiye ettim ama o illa şükrü şenkaya ulubatlı gazi fln dior.

ayrıca bursa erkek lisesi iki yıl önce bursa anadolu erkek lisesi adını aldı ve anadolu lisesi oldu.

ayrıca orda okuyanlar da varsa öğretmenlerinin ne kadar kaliteli olduunu bilirler.

saten 2 yıl içinde ulubatlıdan da 6-7 hoca geldi. 

sizce bursa anadolu ve milli piyangodan sora bursada en ii anadolu lisesi hangisi. 

-----------------------------
    düz liselerde anadoluya döndü anadolu olmanın bi ayrıcalığı kalmadı önüne gelen anadolu oluo :)

ulubatlı hasandan geldi dediğin hocalar yılmaz,ilker gibi okulun en dandik hocaları :) o yüzden boşversin sizin okulu ulubatlıya gelsin ulubatlı ezelden beri anadolu çünkü :D ama tek bi sorun var o da müdürü olacak akp uşağı paragöz ibne :)  oof of biz anadolu lisesini gerçek anadoluyken kazandık heryer anadolu oldu adalet mi lan bu :S

dediğim gibi ulubatlıyı kaçırmasın ama müdüre para kaptırmasın sonra ömür boyu sömürür

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

Bursa'nın en iyi 3. anadolu lisesi oks tercih sonuçlarına göre ulubatlı zaten amaaaa ben bi ulubatlı mezunu olarak o okulun çok kaliteli olduğunu söyleyebilirim! Bişey daha var arkadaşının ulubatlıya girebilmesi için yüksek miktarda parayı gözden çıkarması gerekiyo :D :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek
    :D Bursadaki En iyi benim okulum  ama mezun oldum Bursa Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi    düsüncelerinizi bekliyorum bursalı muridler  nasil bilirsiniz *

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRReSs
    ToRReSs's avatar
    Erkek

yıLmaz iLker gibi hocaLarı tanımıom eyüp poLat fLn geLdi.

ayrıca 412 puanLa girdim ßen ßursa erkek Lisesine ;)

hani heryer anadolu oldu dien ark a diom ... 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    biz zamanında 870 lerle girdik, ki bizim zamanımızda 6-7 tane anadolu vardı şu an AVP bile anadolu oldu :) amacım seni ezmek falan deil ama anadolu liseli oldun mu eskiden fiyakan oluodu artık kalmadı ona yanıom ben :S
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRReSs
    ToRReSs's avatar
    Erkek

tabi sende haklısın eskisi gibi diil ama sonuçta bazı okullar anadolu kapasitesinde bunu da bilen bilio saten.

ben istesem ulubatlıya da rahat gidiodum ama bursa dışından geldiğim için sadece erkek lisesini duymusluğum wardı =) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    ok hoca sen de k. bakma biraz fazla üstüne geldim sanırsam ama daha 2 ile 5 i çarpamayan adamlar gelip de anadolu lisesi okuom diolar piskolojim bozuldu amk :) gerçi benim de derslerle alakam yok ama sınavlarda mantık yürüterek geçiom sınıfı :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LosTSouL
    LosTSouL's avatar
    Erkek
    bende erkek lisesi(ybd agırlıklı) mezunuyun.gecen sene mezunuyum ..erkekde ne kadar kalıtelı hoca varsa bi o kdr da dandık hoca vardı..hele de mat da bı sadık senel vardı kı allaha emanet..neyse ama bu yıl tum hocalar deısecekmıs dıe duydum ıns duzgun hocalr glr..bız yandık sız yanmayın:)
Toplam Hit: 2633 Toplam Mesaj: 14