folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bursa‘Lı Olmak..

Bursa‘Lı Olmak..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Koskoca adamların, her şeyi bırak tahribat gibi kaliteli bir sitede bulunanların böyle şeyler söylemesi hiç hoş değil. Hadi o zaman sayalım. Gavur İzmir, Giresun'dan adam çıkmaz, çorum'dan adam çıkmaz. Kimin aklı alıyor böyle şeyleri çözemiyorum. Bir şehirde yaşayan travesti veya ibnelerin diğer erkek nüfusunu etkileyebileceğini. Hiç gitmediyseniz bir araştırın bakalım taksim'de ne kadar travesti var diye. Bu konunun açılması da ayrıca gereksiz bence. Bu sitede Türkiye'nin her yerinden insan var ve hepsi tek tek Adana'lı olmak, Rize'li olmak vs. diye konu açarsa bunun sonu gelmez

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

siganfu bunu yazdı:
    -----------------------------

gürsu gençlikte burda:)

gürsu da anket yapmıştım laaa ben :D

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Süper yazı. Yazanları okudukça hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti :) Başka şehirde bu tarihi, kültürü, doğayı birarada bulmak çok zor. Bursa'da herşeyden bir parça bulabilirsiniz. 

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

bursalı değilim ama gerçekten çok güzel yer. teyzemler orda oturuyo arada bi gidiyorum ama bambaşka bi memleket orası yaw :D ha bide bursada beşiktaşlı olmak var ona ne diyceksiniz :D (beşiktaşlı değilim. fenerbahçeliyim bursalı bütün arkadaşlarımı sampiyonluktan dolayı tebrik ettim burdakileri unutmuş olabilirim tebrikler gerçekten hak ederek alınmış bir şampiyonluktur. ama o anons olayı beni fena bitirdi hocam lütfen yaramı deşmeyin :D)

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

anarsist_manyaq bunu yazdı:

bursalı değilim ama gerçekten çok güzel yer. teyzemler orda oturuyo arada bi gidiyorum ama bambaşka bi memleket orası yaw :D ha bide bursada beşiktaşlı olmak var ona ne diyceksiniz :D (beşiktaşlı değilim. fenerbahçeliyim bursalı bütün arkadaşlarımı sampiyonluktan dolayı tebrik ettim burdakileri unutmuş olabilirim tebrikler gerçekten hak ederek alınmış bir şampiyonluktur. ama o anons olayı beni fena bitirdi hocam lütfen yaramı deşmeyin :D)

senin teyzenler orda mı oturuyodu la :D hiç farketmemişim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

bursaya laf yok, ordan kız alacam ben :)

bursaya 3-4 kere gittim. bir adanalı olarak beğendim. ama çok da abartmamak lazım :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

bir Bursa lodosu eser başımda...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aşkı doruklarda yaşamaktır Bursa..

ve Bursa anlatılmaz, yaşanır, hissedilir. heykelde yürürken yanından gecen onlarca insana durduk yere saygı duyarsın, sevincten ucar gibi olursun..

kalbimizdesin Bursa (L)

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

birde sıraya girmeyi öğrenseler :S

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek

ülkemde gitmek istediğim yerler sırasında 2. yeri kapmış ilimizdir. hiç gitmedim bursayı öven çok arkadaşım var nasipse askere gitmeden kasım ayından önce şöle 1 haftalığına bursa yapıcam orda takılcam biraz...

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
Toplam Hit: 6296 Toplam Mesaj: 41