Bursa‘Lı Olmak..
-
Koskoca adamların, her şeyi bırak tahribat gibi kaliteli bir sitede bulunanların böyle şeyler söylemesi hiç hoş değil. Hadi o zaman sayalım. Gavur İzmir, Giresun'dan adam çıkmaz, çorum'dan adam çıkmaz. Kimin aklı alıyor böyle şeyleri çözemiyorum. Bir şehirde yaşayan travesti veya ibnelerin diğer erkek nüfusunu etkileyebileceğini. Hiç gitmediyseniz bir araştırın bakalım taksim'de ne kadar travesti var diye. Bu konunun açılması da ayrıca gereksiz bence. Bu sitede Türkiye'nin her yerinden insan var ve hepsi tek tek Adana'lı olmak, Rize'li olmak vs. diye konu açarsa bunun sonu gelmez
-
siganfu bunu yazdı:
-----------------------------
gürsu gençlikte burda:)
-----------------------------gürsu da anket yapmıştım laaa ben :D
-
Süper yazı. Yazanları okudukça hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti :) Başka şehirde bu tarihi, kültürü, doğayı birarada bulmak çok zor. Bursa'da herşeyden bir parça bulabilirsiniz.
-
bursalı değilim ama gerçekten çok güzel yer. teyzemler orda oturuyo arada bi gidiyorum ama bambaşka bi memleket orası yaw :D ha bide bursada beşiktaşlı olmak var ona ne diyceksiniz :D (beşiktaşlı değilim. fenerbahçeliyim bursalı bütün arkadaşlarımı sampiyonluktan dolayı tebrik ettim burdakileri unutmuş olabilirim tebrikler gerçekten hak ederek alınmış bir şampiyonluktur. ama o anons olayı beni fena bitirdi hocam lütfen yaramı deşmeyin :D)
-
anarsist_manyaq bunu yazdı:
-----------------------------
bursalı değilim ama gerçekten çok güzel yer. teyzemler orda oturuyo arada bi gidiyorum ama bambaşka bi memleket orası yaw :D ha bide bursada beşiktaşlı olmak var ona ne diyceksiniz :D (beşiktaşlı değilim. fenerbahçeliyim bursalı bütün arkadaşlarımı sampiyonluktan dolayı tebrik ettim burdakileri unutmuş olabilirim tebrikler gerçekten hak ederek alınmış bir şampiyonluktur. ama o anons olayı beni fena bitirdi hocam lütfen yaramı deşmeyin :D)
-----------------------------senin teyzenler orda mı oturuyodu la :D hiç farketmemişim
-
bursaya laf yok, ordan kız alacam ben :)
bursaya 3-4 kere gittim. bir adanalı olarak beğendim. ama çok da abartmamak lazım :)
-
bir Bursa lodosu eser başımda...
-
aşkı doruklarda yaşamaktır Bursa..
ve Bursa anlatılmaz, yaşanır, hissedilir. heykelde yürürken yanından gecen onlarca insana durduk yere saygı duyarsın, sevincten ucar gibi olursun..
kalbimizdesin Bursa (L)
-
birde sıraya girmeyi öğrenseler :S
-
ülkemde gitmek istediğim yerler sırasında 2. yeri kapmış ilimizdir. hiç gitmedim bursayı öven çok arkadaşım var nasipse askere gitmeden kasım ayından önce şöle 1 haftalığına bursa yapıcam orda takılcam biraz...