Bursalılar Bi Baksın..
-
nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------yarın akşam heykelde kalcaklarmış terminali es geçin hocam heykelden giderken numarayı bilir misin ?
-----------------------------
heykelden 8L gidiyor oraya, ama çok trafik olur falan derseniz metroya binip karaman istasyonunda inip ebesinin şeysi kadar yol yürüyüpte gidebilirsiniz... -
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------lan terminalden oraya 95 gidiyor dedim ya aaa :O
yarım saatte 1 kalkıyor...
ama dediğim gibi okula bayağı yürüyeceksiniz gibi :|
hoja terminalden gitmiceklermiş yaw :) heykelde kalcaklarmış yarın heykelden tarif gerek ben yanlış anlamışım olayı :)) -
kardeş sora sora bbulur bursa büyük değil fazla ama önceden bi görse daha garanti olur selametle hayırlısıynan kazanır inşlh...
-
Hürriyete gelen herhangi otobüsle gelebilirsin.
Terminalden 95 (Şöföre Hürriyette caminin karşısında incem dersin)Santal garajdan stadyumun ordaki duraktan 8/L - 14/L - B/40 hürriyete gelir onlardada Adalet meydanında incem dersin.
Camide inersen 50 metre geride olan trafik ışıklarının ordan sola dönüp dümdüz aşşağıaya inersin yolun sonunda sola dönüp ilk aradan sağa dönersin karşına Çıraklık eğtim çıkar onun 2 okul yanı Hürriyet Anadolu Teknik Lisesi Anadolu Meslek Lisesi Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesdir.
Eğer Adalet meydanında inersen sağ tarafında kalan tabelanın gösterdiği yönde sağ tarafatan gidersin yine yolun sonunda sola dönüp ilk aradan sağa döndüğünde karşına Çıraklık eğtim çıkar onun 2 okul yanı Hürriyet Anadolu Teknik Lisesi Anadolu Meslek Lisesi Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesdir.
-
YesTERFoX bunu yazdı:
nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------yarın akşam heykelde kalcaklarmış terminali es geçin hocam heykelden giderken numarayı bilir misin ?
heykelden 8L gidiyor oraya, ama çok trafik olur falan derseniz metroya binip karaman istasyonunda inip ebesinin şeysi kadar yol yürüyüpte gidebilirsiniz...
ok hojam çok sağolun hepiiz şimdi son ve kesin karar 8L sanırım hocam son olarak bu 8L ne sıklıkla kalkıyor onuda bi deyiverirsen çok memnun olurum :)) -
Dediğim gibi 8/L ve 14/L ile heykeldende gidebilirsin. 8/L 15-20 dk'da bi geçer 14/L yarım saatte bir
-
sıklığını tam bilemicem 15-20 dakka OLABİLİR ama şunu söyliyim küçük otobüs ve dolu olur.
Ona göre bi çözüm bulun, erken binin bişeyler yapıverin yaf. Trafik de olur o tarafa.
-
eywallah dailar çok sağolun artık sabah 6 da binerler :)) eywallah..