Bursa"Lılar Yumuşak Meselesine Açıklama
-
bı konu daha öncede tartıtşılmıştı gidişat aynı
-
Biz sana veya başkalarına öyle bişey demedik kardeş sen niye bu kadar çok içerledin yaa
-
bu saatten sonra bu düşüncenin değişeceğini sanmıyorum ama vardır bir sebebi!!! bende trakyalıyım bizede ayyaş derler ama var sebebi bende içiyorumm
-
abi o değilde bunun muhabbeti üni ortamlarında falan cok olur birader nerelisin dediin zaman bursalıyım derse söyle bi irkilir karsıdaki bu hep böledir
saka maka bizim ünide 3 tane bursalı adam tanıdım 3üde yalanım varsa allah belamı versin sarısın renkli gözlü cocuklardı :| bide yanılmıosam gökkusagı dernegimi ne var gaylerin o sadece bursada
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------abi o değilde bunun muhabbeti üni ortamlarında falan cok olur birader nerelisin dediin zaman bursalıyım derse söyle bi irkilir karsıdaki bu hep böledir
saka maka bizim ünide 3 tane bursalı adam tanıdım 3üde yalanım varsa allah belamı versin sarısın renkli gözlü cocuklardı :| bide yanılmıosam gökkusagı dernegimi ne var gaylerin o sadece bursada
-----------------------------
kardeş sarışın olması renkli gözlü olması alkasızz. Derneğin orda olmasıda vesile olmuş..