Burslar Hakkında
-
Haci akşam haberlerde öylesine duydum tüm burs ve krediler onaylanmış falan diyorlardı bence araştır.
-
merak etme yalnız değilsin bende de aynı 7 arkadaşmdan 6 sına çktı öbürkü de başvurmamış ondan yani :D bana yine kredi kötü mü durumları dersiniz bence hiç girmiyelim küresel kriz olur
-
Hocam rektörlük bursunu dene. Tabi kredi vs. almaman gerekli. Hangi üni. de olduğunu bilmiyorum ama yönetimle ya da taşşaklı bir hocayla aranı iyi tut, alırsın.
-
kyk nın sitesine girebilen varmı arkadaşlar
-
şehit gazi çocuğu terör mağduru annesi vefat etmiş çocuklara felan veriyorlar gerisini de götü büyük memurlar kafasına göre sallıyor bana çıkmadı çıkmasını da beklemiyordum zaten ama okulda yanımda gördüğüm gayet hali vakti yerinde insanlara çıktı hakikaten ihtiyacı olan bir arkadaş vardı ona çıkmadı bana çok saçma geldi, pek fazla ilgilenmiyorlar galiba
-
geçmiş olsun kardeşim...
çevremde kredi bile çıkmayanlar var. bu nasıl olmuş anlamadım =)
-
Geçirenler sağolsun artık ne diyim.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------yazın diyanetin kuran kurslarına gitmediysen çıkmaz!
istersen hint fakiri ol genede ÇIKMAAAZZ!
Cahil cahil konuşun bakalım ne olacak haliniz.. Kur'an denir ona kuran değil, kuran ne demek açta bak sözlüğe. inanmıosan bile saygı göster bari edepsizlik yapma !Benim babam vefat etti emekli maaşına bağlıyız bana çıktı burs, birde bi yerde bişey okumuştum okuldan başvuran sayısının %5'ine veriliomuş burs yanlışı olabilir ama tam bilmiorum bunu bi araştır bakalım :/
-----------------------------babandan size hak olarak düşen emekli maaşı ile burs aynı şeyler değil işte :) önce arasındaki farkı bir öğren.
bizim halimiz gayet düzgün. 3 kuruşu muhtaç olan halkın durumu daha önemli bence.. kaç gündür millet forumda burslar açıklandı mı ? bana çıkdı mı diye yırtınıyor..
hızlı yazarken ' unuttuğum için mi saygısız edepsiz oldum ?
ok sustum. siz at koşturmaya devam edin meydan sizindir cengaver.
-----------------------------YAZIK SANA,Bu sana yeter...
Banada Ogrenım ve Katkı Kredısı cıkmıs,Bunada sukur dıyoruz :)
"5 sene okul oku ardından 15 bın Ytl borcla okulu bıtır,ıse gır gıremezsende oparayı bul bı yerden ode" dıyorlar. Hepsıne eywallah dıyorum...!
-
Nikoteen bunu yazdı:
en azından öğrenim kredisi çıkmıştır diyerek haline şükret diyorum.Sabah sorgulattım sayfadan hiç bir tanesi çıkmamış gerekçe olarakta uzaktan eğitim öğrencisi yazmışlar.Halbuki ben uludağ üniversitesinde örgün öğrenciyim şuanda derdimi kime anlatacağımı bile bilmiyorum ve hayat güzel olmasa da garip vapurlar falan böyle..
-----------------------------sana nası vermezler ? kazanan ben değilim ama ue ler de alıyor kredi
Bölüm Adı: BİLGİ YÖNETİMİ UZAKTAN EĞİTİM Öğrenim Kredisi: ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANAMADINIZ Öğrenim İptal Nedeni: Burs İstek Durumu: BURS KAZANAMADINIZ Burs İptal Nedeni: Katkı Kredisi: KATKI KREDİSİ KAZANDINIZ