Bursumu Haksız Yere Kestiler :@
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
paranı verip aklını almak istiyolardır boşver giden paran olsun.sende kalanla daha çok bulursun ;)
-----------------------------ya bu sıkıntılı halimde güldürdün beni saol ya :) ama ben bu işin peşine düşecem yinede bedava sirke baldan tatlıdır
-
valla hocam bence heç haksız deiller niemi ?
be kardeşim madem burs alıyorsun hemide geri ödemesiz bi araştır . ne demişler eşşeğini sağlam kazığa bağla sen araştırmamışsın almışsın sonrada gerekli şartlardan haberin yok kesmişler valla bende olsam keserim bizde uni okuduk bi lira aldıkmı kim verdiğine bakıyorduk her sakallıyı dedemiz sanmıyorduk
bu gün kimse şartsız şurtsuz burs vermiyor verdiğini idda ediyorsanız gösterin bizde alalım . herkes bi menfaat için veriyor parayı kaldıki bizim ülkede para gökten yağmıyor misal devlet geri ödemeli ve ödemesiz veriyor ödemelide senet imzalıyorsun sonra benim gibi çatır çatır ödüyorsun geri yada geri ödemesiz çıkarsa bize zittin sene çıkmaz ondada bi dersten kaldınmı bursa bay bay ee heryerin bi şartı var hele unide gurbette bole para alırken kardeşim şartı şurtu araştıracaksınız düştünüzmü kimse bakmaz yüzünüze
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
paranı verip aklını almak istiyolardır boşver giden paran olsun.sende kalanla daha çok bulursun ;)valla hocam o cemaatin parasını alıp ilim-fen-irfana yatırmak daha bir tatlı olurdu aslına bakarsan...
aklını alıcaz die verdikleri parayla akıllarını alırdık fenamı...