Burun Estetiği Hak.
-
Gecenin bu vaktinde konuyu açıyorum kusura bakmayın.
Benim burnum biraz tipsiz, yüzümle de çok orantısız. Bunu yüz tipime uygun biçimde nerede yaptırabilirim?
Daha önce burun estetiği ameliyati olan var mı?
İstanbulda en iyi nerede ve kaça yaptirabilirim?
-
bir aydîr ben de bunun arastırmasındayım. Antalya da ariyorum, fiyatları özeller 6-10 bin tl cekiyolar. Devlette yaptirsam diyorum, güvenemiyorum nedendir. Varsa ilgisi bilgisi olan , daha once devlet hastanelerinde olup saglam cikanlar, paylasirlarsa bilgi çog guzel olur(olumsuz örnekleri pek duydum)
-
Kendinizle barisik olun abi yine kendi tercihiniz ama orjinali bozmayin derim.
-
Sanırım Levent'teydi Estethica. Bi görmeleri lazım tabi hangi yöntemi uygulayacaklar bilemiyorum ama 6-8 gibi bi şey tutar muhtemelen. 1 sene burnunu her şeyden sakınarak yaşamayı göze alıyorsan yaptır derim sonra daha da beter olmasın.
-
bu ekranda olan, sahne çalışanlarının hepsi aynı tornadan çıkmış gibi. dudaklar şişmiş, yanaklar top gibi. erkeğide dişiside. bu sörvayvır`da biri var, çok değişik ha :D ismi aklıma gelmedi.
ha, bence yinede, insanlar ilk anda görselliğe çok takılıyor, kendim de dahil. Ama yinede, kişinin rahatlığı için yaptırılmasi taraftarıyım.
sitede en son biri kepçe kulak için, estetik yaptırmışti devlet sigortasından, ama kim hatırlamıyorum. -.^
-
-
Acayip korkuyorum ameliyat işlerinden cesaret işi valla,