folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Burun Estetiği Hak.

Burun Estetiği Hak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Gecenin bu vaktinde konuyu açıyorum kusura bakmayın.

Benim burnum biraz tipsiz, yüzümle de çok orantısız. Bunu yüz tipime uygun biçimde nerede yaptırabilirim?

Daha önce burun estetiği ameliyati olan var mı?

İstanbulda en iyi nerede ve kaça yaptirabilirim?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

bir aydîr ben de bunun arastırmasındayım. Antalya da ariyorum, fiyatları özeller 6-10 bin tl cekiyolar. Devlette yaptirsam diyorum, güvenemiyorum nedendir. Varsa ilgisi bilgisi olan , daha once devlet hastanelerinde olup saglam cikanlar, paylasirlarsa bilgi çog guzel olur(olumsuz örnekleri pek duydum) 

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek

Kendinizle barisik olun abi yine kendi tercihiniz ama orjinali bozmayin derim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

Sanırım Levent'teydi Estethica. Bi görmeleri lazım tabi hangi yöntemi uygulayacaklar bilemiyorum ama 6-8 gibi bi şey tutar muhtemelen. 1 sene burnunu her şeyden sakınarak yaşamayı göze alıyorsan yaptır derim sonra daha da beter olmasın.

Şafak 1152!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    bu ekranda olan, sahne çalışanlarının hepsi aynı tornadan çıkmış gibi. dudaklar şişmiş, yanaklar top gibi. erkeğide dişiside. bu sörvayvır`da biri var, çok değişik ha :D ismi aklıma gelmedi.

ha, bence yinede, insanlar ilk anda görselliğe çok takılıyor, kendim de dahil. Ama yinede, kişinin rahatlığı için yaptırılmasi taraftarıyım.

sitede en son biri kepçe kulak için, estetik yaptırmışti devlet sigortasından, ama kim hatırlamıyorum. -.^

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Çekilecek dert değil burun ameliyatı ya :/

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Acayip korkuyorum ameliyat işlerinden cesaret işi valla,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 1018 Toplam Mesaj: 7
burun estetiği estetik burun