Büşra Filmini İzleyen Var Mı?
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
Orda bi sahne var büşra bardadır başörtüsüyle felan işte sonra malın biri gelir şeriat iran laiklik vs felan mal mal şeyler söyler sonra filmin başında bu kıza uyuz olan herif gelir bu malın ağzını burnunu kırar. İşte bu sahnede hoşuma giden yer bu malın hitler elbisesi giymesi... Anlayana...
evet yumrugu iyi yapıştırıyor. -
Vurgulamak istediğim yer yumruk değil hacım :)
-
Ekerci bunu yazdı:
okan bayülgende çıkmışlardı.orda anladım.gidilmez bu filme..türbanı gözümüzün içine sokan bir filmdi.bu izlenmez ya dedim.su an çok hatırlamıyorum.okanda da demişlerdi ki türbanı anlatmıyoruz fln fragmanda bile türban lafı 5-6 kez mi ne geçmişti..iiki türbandan bahsetmiyorlar..
zaten hep ayar olmuşumdur bu dinini pazarlayıp satanlara.dükkana bakıyorsun mankenin kafasını kapatmıs.biz dinciyiz dinimizi pazarlıyoruz işte.mankenlerin kafasını kapatıyoruz müslümanlar bize gelsin diye yapılan iğrenç bir din ticaretinde olan insanlardan nefret ediyorum...varmıdır bana katılan acaba..
-----------------------------var
-
x-files bunu yazdı:
KaRaKuLe bunu yazdı:
Orda bi sahne var büşra bardadır başörtüsüyle felan işte sonra malın biri gelir şeriat iran laiklik vs felan mal mal şeyler söyler sonra filmin başında bu kıza uyuz olan herif gelir bu malın ağzını burnunu kırar. İşte bu sahnede hoşuma giden yer bu malın hitler elbisesi giymesi... Anlayana...
evet yumrugu iyi yapıştırıyor.
-----------------------------=)
-
izledim filmde ilgimi çeken büşra karakteri mi, mine kılıç mı onu çözemedim:)) oyunculuğu acemi olduğu anlaşılmakta ama yine güzel oynamış rolünü..
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
Vurgulamak istediğim yer yumruk değil hacım :)
demek istediğinin farkındayım hocam -
izlemeye değmez bence basortusu ımgelı bır fılm.Başortusune karsı degılım ama .Tuhaf olmus bır fılm
-
beklediğim kadar güzel bir flim değil onun yerine recep ivedik serisini izle
-
bende merakla bekleyenler arasındaydım ama izlediğimde çok farklı buldum beğenmedim yani.. çok fazla abartı var .. yaman kızı diğer arkadaşlarıyla tanıştırmaya çağırdıgında sanki uzaylı geliomuş gibi hepsinde garip haller falan elimi nereye koyayım ayagımı nası atıyım buna benzer durumlar bana saçma geldi..arkadaşının da açık olması çok garip bişeymiş gibi hepsinde bi şaşkınlık falan .. yamanı da beğenmedim gereksiz agresiflikler falan.. sevgilisi ondan beter kafayı felsefeyle bozmuş sakin görünen piskopatlardan .. he bide büşra otoparkta iki kapalı kızla karşılaşıo arkadaşlarıymış.. onlar neydi yaa o nasıl bir tavırdı selene karşı oha dedim..bence film hiç gerçekçi deil ne anlatmak istediğini sorsalar kimse cvp veremez bişi anlatmıyo çünkü ..saçmalıktan öteye geçmez..