Büşra Filmini İzleyen Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:
    -----------------------------

Orda bi sahne var büşra bardadır başörtüsüyle felan işte sonra malın biri gelir şeriat iran laiklik vs felan mal mal şeyler söyler sonra filmin başında bu kıza uyuz olan herif gelir bu malın ağzını burnunu kırar. İşte bu sahnede hoşuma giden yer bu malın hitler elbisesi giymesi... Anlayana...

evet yumrugu iyi yapıştırıyor.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Vurgulamak istediğim yer yumruk değil hacım :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:

okan bayülgende çıkmışlardı.orda anladım.gidilmez bu filme..türbanı gözümüzün içine sokan bir filmdi.bu izlenmez ya dedim.su an çok hatırlamıyorum.okanda da demişlerdi ki türbanı anlatmıyoruz fln fragmanda bile türban lafı 5-6 kez mi ne geçmişti..iiki türbandan bahsetmiyorlar..

zaten hep ayar olmuşumdur bu dinini pazarlayıp satanlara.dükkana bakıyorsun mankenin kafasını kapatmıs.biz dinciyiz dinimizi pazarlıyoruz işte.mankenlerin kafasını kapatıyoruz müslümanlar bize gelsin diye yapılan iğrenç bir din ticaretinde olan insanlardan nefret ediyorum...varmıdır bana katılan acaba..

var

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek

x-files bunu yazdı:

KaRaKuLe bunu yazdı:

Orda bi sahne var büşra bardadır başörtüsüyle felan işte sonra malın biri gelir şeriat iran laiklik vs felan mal mal şeyler söyler sonra filmin başında bu kıza uyuz olan herif gelir bu malın ağzını burnunu kırar. İşte bu sahnede hoşuma giden yer bu malın hitler elbisesi giymesi... Anlayana...

evet yumrugu iyi yapıştırıyor.

=)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

izledim filmde ilgimi çeken büşra karakteri mi, mine kılıç mı onu çözemedim:)) oyunculuğu acemi olduğu anlaşılmakta ama yine güzel oynamış rolünü..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:

Vurgulamak istediğim yer yumruk değil hacım :)

demek istediğinin farkındayım hocam

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

izlemeye değmez bence basortusu ımgelı bır fılm.Başortusune karsı degılım ama .Tuhaf olmus bır fılm 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    judge
    judge's avatar
    Erkek

beklediğim kadar güzel bir flim değil onun yerine recep ivedik serisini izle

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berraa
    berraa's avatar
    Dişi

bende merakla bekleyenler arasındaydım ama izlediğimde çok farklı buldum beğenmedim yani.. çok fazla abartı var .. yaman kızı diğer arkadaşlarıyla tanıştırmaya çağırdıgında  sanki uzaylı geliomuş gibi  hepsinde garip haller falan elimi nereye koyayım ayagımı nası atıyım buna benzer durumlar  bana saçma geldi..arkadaşının da açık olması çok garip bişeymiş gibi  hepsinde bi şaşkınlık falan .. yamanı da beğenmedim  gereksiz agresiflikler falan..  sevgilisi ondan beter  kafayı  felsefeyle bozmuş  sakin görünen piskopatlardan  .. he bide büşra otoparkta iki kapalı kızla karşılaşıo arkadaşlarıymış.. onlar neydi yaa  o nasıl bir tavırdı selene karşı oha dedim..bence film hiç gerçekçi deil  ne anlatmak istediğini sorsalar kimse cvp veremez  bişi anlatmıyo çünkü ..saçmalıktan öteye geçmez.. 

Büşralar el kaldırsın 

Başarı için kişilikte değişim şart..
Toplam Hit: 5430 Toplam Mesaj: 30