Büssürü Karışık Türk Askerleri Ve Aracları Fotoları
-
Türkçe yide bir kere doğru kullanın aq.
askeriyenin kullandığı silah teknolojisini neden paylaşmaz anlamıyorum. silah güçtür. bixi ile ancak kedi korkutursun bu zamanda.
-
Turania bunu yazdı:
-----------------------------
bu aslanların yüzleri niye sansürlü onu anlamadım.
-----------------------------HERGELEKON dan iceri alinmasinlar diye. :)
Saka bir yana guzel resimler.
-
çocuk "büssürü" resim eklemiş :D
-
SOn kavaklı operasyonunda "Depolarda bekleyen modern silahlar çıkartıldı kullanıldı" ibaresi artık Tsk da değişim olduğunu gösteriyor
-
dertli bunu yazdı:
-----------------------------Türkçe yide bir kere doğru kullanın aq.
askeriyenin kullandığı silah teknolojisini neden paylaşmaz anlamıyorum. silah güçtür. bixi ile ancak kedi korkutursun bu zamanda.
-----------------------------" silah güçtür. " Tabiî senin olduktan sonra.
-
Babam askerde tavşan,yılan ne bulursak yerdik dediydi de inanmamıştım , sene 2011 adamlar yılan yiyor amk.
-
Smirnoff bunu yazdı:
Babam askerde tavşan,yılan ne bulursak yerdik dediydi de inanmamıştım , sene 2011 adamlar yılan yiyor amk.
-----------------------------seneyle ne alakası var hocam :D adam yanına kumanya 2 kilo etmi alsın adam zaten nasıl hafifletirim çantayı diye bakıyo :D
doğada zate taze bulup yemek varken :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------seneyle ne alakası var hocam :D adam yanına kumanya 2 kilo etmi alsın adam zaten nasıl hafifletirim çantayı diye bakıyo :D
Ya babam 85'te yapmış nerdeyse 30 sene yani , o zamanla şimdiki bir olmaz diye dşündüm :D
Tavşan eti lezzetlide yılan mılan ıykk. -
Smirnoff bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
Ya babam 85'te yapmış nerdeyse 30 sene yani , o zamanla şimdiki bir olmaz diye dşündüm :D
Tavşan eti lezzetlide yılan mılan ıykk.
-----------------------------hoca aç kalırsan sıçtığın boku yersin :D yılana şükret
-
Kanas görüntüsü gibi bir görüntü arıyordum...
Bir de dürbünden önceki dağların görüntüsü olsaydı, kanas ın yakınlaştırması hakkında bir fikrim olurdu...
Acaba kanas ın dürbünü ne kadar zoom yapıyor aramızda bilgisi olan varmı ?