folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bütün E-Alışveriş Siteleri Güvenli Midir ?

Bütün E-Alışveriş Siteleri Güvenli Midir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Soru açık hocalar bütün siteler güvenli midir? İstediğim bir zamazingoyu adını ilk defa duyduğum bir sitede buldum ama rahatça güvenmelimiyim güvenmemelimiyim hepsine güven olur mu bu sitelerin ?

Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

büyük siteler harici hiç bir yerle alış veriş yapmadım ama dandik siteler güvenlik önlemi almaz arada kart bilgilerin gümler veya elemanlar olta için açmıştır siteyi tavsiyem uzak dur.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

hocam şimdi online bankacılık çook gelişti. Sanal kredi kartı oluşturup alışveriş yapabiliyosun. Adamlar o kart bilgilerini millete dağıtsa bile hiçbişey yapamıyolar. Şöyle oluyo sanal kredikartı yapıyosun bi tane limitini de sen belirliyosun atıyorum 10 liralık bi limit belirledin. Adamlar o kredi kartından 10 liranın üzerinde bişey alma gibi bi durumları olmadığı için pek bi vurgun yapamıyo. Orjinal kredi kartı numaranı e-ticaret yaparken güvenmediğin tanımadığın bi siteye nie giresinki..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

hepsi değildir, sertifikasına bakarsın kimin hangi firmanın sitesi ona bakarsın ödeme yöntemi olarak 3dsecure mi ona bakarsın ama en garantisi google yazarsın

bütün iyi kötü yorumları görür ona göre alışveriş yaparsın büyük ihtimalle kötü birşey varsa ekşi vb gibi yerlerde çıkacaktır :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

havale ile alıcam zatende sakata gelirmiyim dedim hocam kart falan yok

Avukat/Hukukçu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Mümkünse paypal kullan.Bak benimde E-ticaret sitem var.Müşterile kredi kartı ve havale kullanmak istemiyordu bende sırf o yüzden paypal entegre ettim.

www.notebookuzman.com

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

değildir, emin ol

Toplam Hit: 828 Toplam Mesaj: 7