Bütün E-Alışveriş Siteleri Güvenli Midir ?
-
Soru açık hocalar bütün siteler güvenli midir? İstediğim bir zamazingoyu adını ilk defa duyduğum bir sitede buldum ama rahatça güvenmelimiyim güvenmemelimiyim hepsine güven olur mu bu sitelerin ?
-
büyük siteler harici hiç bir yerle alış veriş yapmadım ama dandik siteler güvenlik önlemi almaz arada kart bilgilerin gümler veya elemanlar olta için açmıştır siteyi tavsiyem uzak dur.
-
hocam şimdi online bankacılık çook gelişti. Sanal kredi kartı oluşturup alışveriş yapabiliyosun. Adamlar o kart bilgilerini millete dağıtsa bile hiçbişey yapamıyolar. Şöyle oluyo sanal kredikartı yapıyosun bi tane limitini de sen belirliyosun atıyorum 10 liralık bi limit belirledin. Adamlar o kredi kartından 10 liranın üzerinde bişey alma gibi bi durumları olmadığı için pek bi vurgun yapamıyo. Orjinal kredi kartı numaranı e-ticaret yaparken güvenmediğin tanımadığın bi siteye nie giresinki..
-
hepsi değildir, sertifikasına bakarsın kimin hangi firmanın sitesi ona bakarsın ödeme yöntemi olarak 3dsecure mi ona bakarsın ama en garantisi google yazarsın
bütün iyi kötü yorumları görür ona göre alışveriş yaparsın büyük ihtimalle kötü birşey varsa ekşi vb gibi yerlerde çıkacaktır :)
-
havale ile alıcam zatende sakata gelirmiyim dedim hocam kart falan yok
-
Mümkünse paypal kullan.Bak benimde E-ticaret sitem var.Müşterile kredi kartı ve havale kullanmak istemiyordu bende sırf o yüzden paypal entegre ettim.
-
değildir, emin ol