Bütün Tahribat Üyelerine Davet...
-
Arkadaş'lar Bu Rapitten Şahsen Bıkltım! Sizlerin'de Bıktığınızı Düşünerek; Böyle Bir Başlık Altın'da;
www.megaupload.com 'a Girip Dowloadlarımızı ( uploadlarımızı ) Hepimizi Oradan yapalım düşüncesi ile Sizi Davet Ettim:)
Net Olarak; 500 MB'lık bir alana tek bir Dosyayı sıkıştırabilme imkanımız var. Rapit kadar sınırıda yok bildiğim kadarıyla..
Türkiye'ye kapali olan bu Site; Türkçe. Ama Telekom yasaklamış!
Siteye girmek için Altta Linkini verdiğim Proğramı Kurun inş..
Download-Link #1:http://rapidshare.com/files/75170342/TreWalk___Mahkeme_Karar__305_yla_Kapanan_Sitelere_Girer__.rar.html
Umarım bu Rapide muhtac kalmayız yine :)
-
Ufak Bi Not Daha:)
Sitenin Dili Türkçe...
-
Mahkeme tarafından engellenen sitelere girmek için programa gerek yok. DNS lerinizi 4.2.2.2 ve 4.2.2.3 olarak değiştirirseniz kolaylıkla girebilirsiniz istediğiniz sitelere.
-
Eyvallah ben o kadar anlamıyorum:=)
Ancak tüm uploadlarımızı; www.megaupload.com dan yapalım diyorum..
Rapitten bin bir kat daha güzel ve sağlıklı !
-
hiç bir site rapid kadar güvenli değil nedeni ise rapid bu işi parayla yapıyor yemek yediği kabı pislemez ondan dosyalar çok güvenli ama diğerleri onun kadar iyi değil hemde 100 kb/s sadece rapidde yakalıyorum arkadaşlar
-
Feryad hoja rapid sana nıye bukadar batıyorkı:D aylık 10 ytl ye pre alsın olay bıtsın.. allah llah::D bukadar kendını kasma..
-
Aman hoca herkes rapide download etsin...Yok oyle şey siz modeme reset atmıcanız diye bizim kaliteli download hakkımızı elimiden alamazsınız..Rapid e download edilmeyen dosyaları indirmekle ugrasmıyom bile...
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
Feryad hoja rapid sana nıye bukadar batıyorkı:D aylık 10 ytl ye pre alsın olay bıtsın.. allah llah::D bukadar kendını kasma..
-----------------------------1. Kredi karım yok...
2. megauploadda paralı:) ücretsiz üyelik tanıyor bi yere kadar
3. Sürekli dowload aypıyorum. veya upload.
4.Megauploadı denedimizki? güvensiz diyorsunuz?
5.Deneyin!..
:)
-
Feryad bunu yazdı:
-----------------------------Martech bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------1. Kredi karım yok...
2. megauploadda paralı:) ücretsiz üyelik tanıyor bi yere kadar
3. Sürekli dowload aypıyorum. veya upload.
4.Megauploadı denedimizki? güvensiz diyorsunuz?
5.Deneyin!..
:)
-----------------------------megauploadı biliyorum ilk kurulduğundan beri.. rapid kadar hızlı değil.. rapid fanatiği deilim.. 4shared.com deneyin 5gb alanınız var :D 100mb upload şansınız var.. sınırsız download klasör şifreleme paylaştırma cart curt.. girin deneyin işte aq :D
-
Eywallah
-
niçkine hasta oldum yalnız :D (feryad)