Bütün Template Monsterleri Sömürün :D
-
Template Moonstar arşiviniz var fakat şablonların görünümünü merak ediyorsanız bu programa girdiğiniz tüm template numaralını yazın ve download'a tıklayın ve tüm yazdıgınız templatelerin görüntülerini bir klasore indirmiş olacaksınız.daha önce verildiyse kusura bakmayın :)template diye diye dolanıyorsunuz alın size templatenin alayı.
-
demek buzulun kaynağı burasıymış :)
-
yok lem bende yeni gördüm paylaşayım dedim :) pc den silecem zaten templateleri yer kalmadı :S
isteyen boşa çıkmasın :)
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------yok lem bende yeni gördüm paylaşayım dedim :) pc den silecem zaten templateleri yer kalmadı :S
-----------------------------ben ben ben :| dvd yapıp hediye etsene şu kardeşine :) her ne kadar ben warez scriptlerimi pek paylaşmasamda sen warez templatelerini benimle paylaş :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------yok lem bende yeni gördüm paylaşayım dedim :) pc den silecem zaten templateleri yer kalmadı :S
-----------------------------ben ben ben :| dvd yapıp hediye etsene şu kardeşine :) her ne kadar ben warez scriptlerimi pek paylaşmasamda sen warez templatelerini benimle paylaş :D
template köpeğin olsun p.m den at adresini yollayım ama yedekleyim ondan sonra yollayayım :D -
bizde isterük (:
-
bende buna benzer tüm tm lerin oldugu +önizlemeli bi site paylaşmıştım 1 kişi teşekkür etmemişti :)
-
Madcrazy bunu yazdı:
bende buna benzer tüm tm lerin oldugu +önizlemeli bi site paylaşmıştım 1 kişi teşekkür etmemişti :)
teşekkürler mad :D -
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------http://www.tahribat.com/forumsearch.asp?member=32069
bulamadım o konuyu :S
-
Hoja templateleri pm'den göndermek yerine direk bu başlığa eklesen biz de sömürürdük :)
-
olmadı şimdi preview deilde komple download etseydi çok güzel olacaktı :D