Buu Nasıl Bi Hata?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ege
    ege's avatar
    Erkek
    bi makineye yeni xp yükledim butun driver larını yukledım..yalnız onborad ethernet kartını makina hıcbır sekılde gormuyor aygıt yonetıcısınde ag bagdastırıcıları dıye bı bolum bılem yok ayrıca ag baglantılarıma sag tıkladıgımda da bısey yok aygıt yonetıcısınden donanım degısıklıklerını tara dedım yıne cewap yok sorun nedır?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    modem usbmi?

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ege
    ege's avatar
    Erkek

nasıl modem usb mı hoca usb portuda war elbet ama ben ethernetten baglanmaya calısyorum ayrıca arklar pc casper marka windowm media center edition yazıyor ben ılk kez karsılastım walla..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLLDDn
    cLLDDn's avatar
    Erkek
    ethernet i tanımamıs olabilir kasayı ac ethernet ın altındakı yazılara bak buyuk ıhtımalle surecom dur gır sıtesınden ındır yazılımı tanıt yenıden baslat olması gerek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ege
    ege's avatar
    Erkek
    deniyorum peki bu arada media center edition nedir yaa bilen war mı?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ege
    ege's avatar
    Erkek
    :)))))))) benı de aptal ettin hoca haaaa kart onboard zaten ve anakartın cd sı alımde mevcut yukluorum chıpsetı drıverları ama yok olmuo gormuyo
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    domain_admin
    domain_admin's avatar
    Erkek

hoca kart on board sa eger cd si olmadan netden indirmen çok zor adamlar öyle bir cip set yapıyoki istedigin kadar tırmala bulamyorsun

illaki manin board cd si olmadan olmuyo bol şans

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ege
    ege's avatar
    Erkek
    hoca dedım ya elımde cd sı war zaten anakartın
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iceberg
    iceberg's avatar
    Erkek
    Ethernet kartı bios tan kapalı sanırım.

Akıl verme para ver a.q.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    bios dan lan kartını ac hoca

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slymn88
    slymn88's avatar
    Erkek
    media center bole casper arçelik gibi derisik marka pclerde media playerın daha gelişmiş boku çıkarılmıs daha çok aracı içinde bulunduran sekıllı bı prog çok fazla cpu kullanımı olur bu prog onemlı bısı deıl hoca

http://www.akte-islam.de/13.html arkadaslar su siteyi bi hackedin türkler ve islam hakkında yanlış şeyler yazmışlar
Toplam Hit: 3278 Toplam Mesaj: 12