Buu Nasıl Bi Hata?
-
bi makineye yeni xp yükledim butun driver larını yukledım..yalnız onborad ethernet kartını makina hıcbır sekılde gormuyor aygıt yonetıcısınde ag bagdastırıcıları dıye bı bolum bılem yok ayrıca ag baglantılarıma sag tıkladıgımda da bısey yok aygıt yonetıcısınden donanım degısıklıklerını tara dedım yıne cewap yok sorun nedır?
-
modem usbmi?
-
nasıl modem usb mı hoca usb portuda war elbet ama ben ethernetten baglanmaya calısyorum ayrıca arklar pc casper marka windowm media center edition yazıyor ben ılk kez karsılastım walla..
-
ethernet i tanımamıs olabilir kasayı ac ethernet ın altındakı yazılara bak buyuk ıhtımalle surecom dur gır sıtesınden ındır yazılımı tanıt yenıden baslat olması gerek.
-
deniyorum peki bu arada media center edition nedir yaa bilen war mı?
-
:)))))))) benı de aptal ettin hoca haaaa kart onboard zaten ve anakartın cd sı alımde mevcut yukluorum chıpsetı drıverları ama yok olmuo gormuyo
-
hoca kart on board sa eger cd si olmadan netden indirmen çok zor adamlar öyle bir cip set yapıyoki istedigin kadar tırmala bulamyorsun
illaki manin board cd si olmadan olmuyo bol şans
-
hoca dedım ya elımde cd sı war zaten anakartın
-
Ethernet kartı bios tan kapalı sanırım.
-
bios dan lan kartını ac hoca
-
media center bole casper arçelik gibi derisik marka pclerde media playerın daha gelişmiş boku çıkarılmıs daha çok aracı içinde bulunduran sekıllı bı prog çok fazla cpu kullanımı olur bu prog onemlı bısı deıl hoca
Toplam Hit: 3278 Toplam Mesaj: 12