Bux.To Kullanan Var Mi?
-
arkadaslar yeni rastladim bux.to diye bir site.. reklama tik basina 0.01$ ödüyor cok kücük gibi görünsede anlatan arkadas aylik bi hesaba cevirmis 450-500$ a kadar variyor.. bana önce sacma geldi ama denemek istedim..
sonra burdaki konu basliklarina baktim, küfredip konu acanlara linc girisimi yapan arkadaslar olmus :))
nedir olay?
yok eger hakkatten saglam bi siteyse, alt üye durumlariyla para katlanabiliyor, kuralim bi imece hepimiz kazanalim dogruysa..
-
günde 20 reklam olsa tıklasan 1 güne 0.2 30 günde 6 dolar değermi hayır 500 600 dolar kazanman için kendi ref.inden üye getirmelisin premium üye olmalısın bunun yerine torna atolyesinde çalış çok daha iyi :D
-
Odeme yapan guvenilir bir sitedir.Alertpay a odeme yapıordu yanlış hatırlamıosam.bn paypalcı oldugum için kullanmıom:D
-
premium olmak sart mi kazanmak icin birader?
evet rakam cok düsük geliyor ama 20 ref üye yapsan bi hesapla iyi bi rakam getiriyor.. ben pek sarmam böyle seylere ama ilgimi cekti.. bunun gibi benzer islerle ugrasan arkadaslar varsa bizimle paylasabilirler mi?
-
hmm evet, çok güvenilir bir site. ocak ayında istediğim 10$ ı daha geçen haftamıne alertpay hesabıma yatırdılar. şimdi kara kara alertpaydaki 10$ ı nasıl harcayacağımı düşünüyorum, çünkü alertpay kullanan pek fazla yer yok. genelde online oyunlar için kullanılıyor, onunlada işim olmaz. ama eğer ciddi ciddi ilgileneceksen premium üyelre bi kart gönderiyorlar kredi kartı gibi. paranı onun içine yüklüyorlar kullanıyorsun, sanırım
-
o zaman kuralim bi ag alt üye olup bu isi devam ettirelim. sonradan gelen her kisi bi öncekinin alt üyesi olsun oyle gitsin? süper is olur bence..
ref isteyen arkadaslar olursa mail yazsinlar, ref vereyim, devam ettirelim...
-
gönderiyorum kardes, yanliz üye olunca reklamlar tiklamayi unutma, her reklam 30 sn acik kaliyor pencerenin sol üst kenarinda 30 dan geriye sayiyor ve sonra DONE diye yesil bir isret geliyor.. sonrasinda paran yükleniyor.. ama 30 sn boyunca baska reklam acamiyorsun ve her reklam icin 30 sn beklemen gerek..
tesekkür ederim, ref almak isteyen baska arkadaslara hemen yollayabilirim..
-
JaCKaL bunu yazdı:
-----------------------------gönderiyorum kardes, yanliz üye olunca reklamlar tiklamayi unutma, her reklam 30 sn acik kaliyor pencerenin sol üst kenarinda 30 dan geriye sayiyor ve sonra DONE diye yesil bir isret geliyor.. sonrasinda paran yükleniyor.. ama 30 sn boyunca baska reklam acamiyorsun ve her reklam icin 30 sn beklemen gerek..
tesekkür ederim, ref almak isteyen baska arkadaslara hemen yollayabilirim..
-----------------------------oops ! beni ref göstereceksin sanmıştım. benim zaten üyeliğim var. ;) ve daha önce para aldım, boşuna anlatmana gerek yok nasıl yapıldığını ;)
-
:D hadi yaaa, pardon birader.. ne kadar aldin? saglam para geliyor mu??
ref almak isteyen arkadaslar
http://bux.to/?r=besiktarz linkini kullanip üyelik alabilirler...
acilan sayfadan Join now and receive a $0.05 Sign-up Bonus linkine basip üyeliklerini tamamlayabilirler..
sonrasinda da kendi reflerini yaratip devam ettirebilirler...
-
JaCKaL bunu yazdı:
-----------------------------:D hadi yaaa, pardon birader.. ne kadar aldin? saglam para geliyor mu??
ref almak isteyen arkadaslar
http://bux.to/?r=besiktarz linkini kullanip üyelik alabilirler... sonrasinda da kendi reflerini yaratip devam ettirebilirler..
-----------------------------aga walla boş iş, bi hevesle daldık işe, ocak ayında 10 $ istedim, 2 haftamı ne önce yeni geldi. artık unutmuştum yani. oda alertpaydaki parayı ne yapacam bilmiyorum :S artık paypale göndermiyorlar. yani 10 $ için o kadar kasıp üstüne 6 ay beklemeye değmez. hiç başlamadan bırak derim.
-
alert pay daki parayi nakite cevirip cekemiyor muyuz?