Büyük Alışverişsitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

kardeşim konuyu açtığın ii olmuş bende merak ediyodum bilen varsa yazsın arada bu konu up olsun ..

Bu arada reklam için önce fiyattakip nokta com u düşünebilirsin günlük giren sayısı fazla oraya çok para isteyeceklerinide sanmıyorum ...

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek
    hacım reklam falan sonraki iş sistemi bi kursak :D

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Biraz fazla gözünüzü korkutmuşsunuz, eğer zaten satış yapan bir dükkanın varsa sanal pos almanda, internet üzerinden satış yapmanda çok zor değil. Ama bu nokta önemli eğer, ucuza almak için gerekli sermayen yoksa (toptancıdan ürün almak için) bu işe girmemelisin. Zaten bir dükkanım var diyorsan, www.kolaymagaza.com gibi birçok site var script için, deneme için buralardan yıllık sistem kiralayabilirsin. Sitende Sanal POS olması zaten senin güvenilir olduğunu gösterir, yalnız gelen ürünleri zamanın kargolama, ürün fiyat stok yönetimi bunlar çok basit işler değil. Sitenin içeriğine ve büyüklüğüne göre personel alman gerekebilir. Bir anda hepsibura.com gibi büyeyebileceğini sanmıyorum, onların 600 personeli var ve operasyon birimleri var. Küçük küçük bu işe girmeni öneririm, eğer aktif olarak satış yapan bir şirketin yoksa, önce şirketi açıp vergi levhanı almanı sonra site olayını düşünmelisin. Aktif bir şirketin yoksa, ilk olarak şahış şirketlerin nasıl açılacağını araştır bence. Bu tür satış yapmak isteyen bir firmada/sitede çalışmıştım. Aklına takılan yerlerde yardım edebilirim.

jack daniels 160 yaşında
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek
    pc_worm bunu yazdı:
    -----------------------------

Biraz fazla gözünüzü korkutmuşsunuz, eğer zaten satış yapan bir dükkanın varsa sanal pos almanda, internet üzerinden satış yapmanda çok zor değil. Ama bu nokta önemli eğer, ucuza almak için gerekli sermayen yoksa (toptancıdan ürün almak için) bu işe girmemelisin. Zaten bir dükkanım var diyorsan, www.kolaymagaza.com gibi birçok site var script için, deneme için buralardan yıllık sistem kiralayabilirsin. Sitende Sanal POS olması zaten senin güvenilir olduğunu gösterir, yalnız gelen ürünleri zamanın kargolama, ürün fiyat stok yönetimi bunlar çok basit işler değil. Sitenin içeriğine ve büyüklüğüne göre personel alman gerekebilir. Bir anda hepsibura.com gibi büyeyebileceğini sanmıyorum, onların 600 personeli var ve operasyon birimleri var. Küçük küçük bu işe girmeni öneririm, eğer aktif olarak satış yapan bir şirketin yoksa, önce şirketi açıp vergi levhanı almanı sonra site olayını düşünmelisin. Aktif bir şirketin yoksa, ilk olarak şahış şirketlerin nasıl açılacağını araştır bence. Bu tür satış yapmak isteyen bir firmada/sitede çalışmıştım. Aklına takılan yerlerde yardım edebilirim.

bir işyeri vergi levhası ve açma ruhsatının kaç paraya mal olacağini biliyormusun hacı?

Yakında Güncelenecektır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

LNAU bunu yazdı:
    pc_worm bunu yazdı:

bir işyeri vergi levhası ve açma ruhsatının kaç paraya mal olacağini biliyormusun hacı?

bu konuda fazla bilgim yok ama sen şahıs şirketi açacaksın çok fazla bir masrafı olacağını sanmıyorum. Belki marka tescili falan yaptırırsan onlar para tutar.

jack daniels 160 yaşında
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

zaten şirket olarak pos alabilirsn yani vergi levhası olmadan sanal pos alamazsn sanal pos için ayrıca teminat istenmiyor eger zaten firmayım bankanın pos makinası var satış yapıyorum diyosan daha kolay alabilirsn sanal posu.sanal pos da bildiğim kurulum ücreti yok ve yıllık garanti 157 USD kesiyo zaten pos olmazsa güvenilirlik de büyümekte hayal.Pos aldıktan sonra eger satış yaptıgın normal pos için banka ile taksit anlaşman varsa 0 faiz seçenegi verebilirler pos için ama ilk etapta vermiyorlar belli bir süre iş yaptıktan sonra taksit anlaşmasıda yapabilirsn.Script olayına gelince bence özel yazdırmalısın ki sana özel tasarım ve sistem olur paket yazılım da kullanabilirsn o sana kalmış yazılım da paket e-ticaret yazılımları mevcut ve 200 ytl den başlıo free sistem demişin free sisteme ben müşteri olsam hayatta alışveriş düşünmem.Eger saglıklı iş düşünüyosan en aşagı vps de barınması lazım sitenin...Kısacası 400 ytl ile bu iş olmaz yani olsa bile aracı kurum olarak satış yaparsn heleki stogunda olması lazım piyasadan ucuz vereceksn reklam döneminde ki kazanasın ilerde kolay gelsin şimdiden

ZzZzZzZ...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hocam lisanslı alışveriş scriptleri var onu alacaksın sonra düzenlemeler felan kargo şirketleriyle bankalarla anlaşman lazım şirketleşmen lazım tedarikçi temin etmen lazım herşeyin yasal olması lazım biraz zor

http://www.aklinvarsa.com/   arkadaşlar geçen sene açtı  hepsini temin etti

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    Scriptini buradan alabilirsin hocam http://www.neticaret.com/e-ticaret/ Sanal pos içinde bankalar çok zorluyormuş türkiyede içeride tanıdığın olsa daha kolay olabilir yada şu sitede bir çözümü var istersen bunada bakabilirsin https://www.trpos.com/site/default.asp Şuda garanti pos servisinin sana önerdikleri bunları yaparsan sanırım daha kolay kabul edilirsin http://eticaret.garanti.com.tr/E-Ticaret/Akilli-Alisveris-Sepeti-icin-Ilk-Adimlar.aspx
Toplam Hit: 2261 Toplam Mesaj: 19