Büyük Araçlar İçin Navigasyon ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    Illegal_Character bunu yazdı

ya hacı bildiğin makaraya sarmışsınız büyük araç derken tır dan bahsediyorum beni otoyollardan götürmeli şehir içine sokmamalı. la eksik bişe yazmaya gelmio hemen sarıyonuz 

hacı malzeme vermicen TBTye :))

yukarda dediğim gibi ayrı bi cihaz gerekmez zannıınca yazılım bak sen. kuzenin navigasyonda var öle bi ayar mesela otoyol kullan. bilmem kaç şeritli yer kullan. şehir merkezine uğrama vs diye.

next markası yazılım da igo

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Hocam senin istedigin alet bu ..

Garmin Nüvi 465T

Edit :
    Birde bu var.

HoLyCat tarafından 10/Tem/13 18:27 tarihinde düzenlenmiştir

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Herhangi bir navigasyon hatta kötü olmayan cep telefonu gps i bile işini görür. Hayatımda ilk kez gittiğim izmirde iş yaptı. çanakkalede defalarca kayboldum (hemen atlamayın yeni gelmiştim) ama gps ile evi buldum. Bunların hepsini nokia e72 ile yaptım. ilginç olanı arabalar için olan navigasyonla yürürken istanbul kartalda kayboldum. Sonra taksi tutmak zorunda kaldım.
    Otomobiller için olan navigasyonların büyük ekranlılarından al. Tır da çok küçük kalır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    Herhangi bir navigasyon hatta kötü olmayan cep telefonu gps i bile işini görür. Hayatımda ilk kez gittiğim izmirde iş yaptı. çanakkalede defalarca kayboldum (hemen atlamayın yeni gelmiştim) ama gps ile evi buldum. Bunların hepsini nokia e72 ile yaptım. ilginç olanı arabalar için olan navigasyonla yürürken istanbul kartalda kayboldum. Sonra taksi tutmak zorunda kaldım.
    Otomobiller için olan navigasyonların büyük ekranlılarından al. Tır da çok küçük kalır.

hocam tırlar için navigasyon da sadece tırların girebilecegi yerleri gosterir. ve uyarır.

Normal navigasyon alırsa heryere girer trafik kitler :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
Toplam Hit: 2059 Toplam Mesaj: 15