Büyük Ebatlı Dosyaları Rar İle Küçük Dosya Haline Getiren Program???
-
Arkadaşlar büyük boyutlu dosyaları rar ile sıkıştırarak çok küçük dosya haline getiren program olduunu duydum elinde olan varsa pls......
şimdiden herkese teşekkürler...
-
-
hocam winrar da görmedim ama winzip ile ayrıabilirsin. Menülere bak split diye bir seçenek var.Onla işini halledersin.Kaç mb parça parça istiyorsan ayırır.Yani program aramana gerek yok.Ama varsa kullan.biliyordum adınını da unuttum
-
Winrarda sağtıkla arşive ekle de ordan geldiği zaman Ciltlere böl de ordan byte cinsinden gir.
-
sakaleyn bunu yazdı:
http://files6.rarlab.com/rar/wrar351tr.exe
arkadaşım dalga geçion heralde.. winrar istemedim :Stikky hunter ; tamam senn dediğini biliyorum yanlız benm bahsettiğim programı halen araştırıyorum...
edindiğim bilgilere göre....
700MB lık bir dosyayı bir tek winrar dosyası içerisinde max. 2.MB yapıormuş... bu programı arıorum..
yine de saol...
-
aradigin sey rip hocam, o da oyle programla fln yapilmiyo, onu tashakli adamlar yapiyo, ayrica hicbir mahlukat 700mb yi 2 mb ye indiremez...
-
mr_cowboy senin dedigin mumkun ama her 700mblik dosyayi yapamazsin. 2mb'a indirilen dosya sadece bo$luk karakterinden mi olusuyodu neydi, oyle bi aldatmacasi vardi.
uzun lafin kisasi 700mb'i 2mb'a indircem diye program arayip vaktini harcama. Oyle bi program bulamazsin. -
arkadaşım bilmediğimiz konu hakkında atıp tutmayalım... ayrıca benm okuduğum yerde anlatan bayandı taşaklı olması gerekmio demek ki...

lütfen elinde link veya bilgisi olanlar varsa paylaşsın...
-
bende şahidim adamın biri zip ile nasıl yaptıysa windows longhornu 1,5 mb a düşürmüş zipten çıkarında 700 mb küsür öyle bir proram var ben çook aradım fakat hiç bir zaman bulamadım bulan varsa yazsın bi zahmet çok değerli bir program çünkü
-
GLaDio bunu yazdı:
mr_cowboy senin dedigin mumkun ama her 700mblik dosyayi yapamazsin. 2mb'a indirilen dosya sadece bo$luk karakterinden mi olusuyodu neydi, oyle bi aldatmacasi vardi.
uzun lafin kisasi 700mb'i 2mb'a indircem diye program arayip vaktini harcama. Oyle bi program bulamazsin.
ya illa 700 ü 2 yapsın demiyorumm bana çok iyi sıkıştıran program lazım... inat yaptım bulujam bu programı... saol gene de... -
flood bunu yazdı:
bende şahidim adamın biri zip ile nasıl yaptıysa windows longhornu 1,5 mb a düşürmüş zipten çıkarında 700 mb küsür öyle bir proram var ben çook aradım fakat hiç bir zaman bulamadım bulan varsa yazsın bi zahmet çok değerli bir program çünkü
işte demek ki warmış yularıda boş boş atan arkadaş... bu laf sana... saol arkadaşım iyi bi araştırma lazım bulunca sana da haber vereceim...
Toplam Hit: 3296 Toplam Mesaj: 14