Büyük İkramiye Bende
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------
BlackApple bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
BlackApple bunu yazdı:
bir şey söleyebilirmiyim ?
-----------------------------bi siktir git dicen o yüzden sana da ve hesap numaranı vereiym paranı sus:)
-----------------------------hayır o butona basıp topları döndüren varya ha işte o sanada bassın
-----------------------------Lan şu dahi anlamındaki de'yi ayrı yazın be. Çok hassasım bu konuda.
-----------------------------sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada sanada
:D:D:D:D
Hacım naber ya :D
Bende baküden katıldım 1 manat para çıktı yani 2 lira :D
-
caps yok mu caps :D
-
no ss no güven
-
patates bunu yazdı:
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------gozunu sewıyıım butun siteye TTNET dışında sağlam bi yerden sağlam bı hızda net bağlat baska bısı istemem reyız .d
-----------------------------işte duyarldı mürid 1000 lira sana didğini düşünmem lazım marjinal kar oranını hesaptlatmam lazım ama:)
-----------------------------beklıyorum kardeşim benım :D:D
dipnot: marjinal kar payı fılan anlamam alırım hakkımı mayk!
-
hadi turnayı vurdun yani hyrlısı olsun
-
patates bunu yazdı:
evet beyler. bana çıktı .
şimdi paradan koklamak isteyenler beni ne kadar çok sevdiğni söyleyebilirler.....
size demiştim bana çıkacak diye.
günlük faizi 7000 lira üzgünüm.
sanırım bu son yazım artık parayı buldum tahribatada girmem gibime geliyo heğnizi seviyorum ve yeni yılınızı kutluyorum.
-----------------------------baştan fiyaskosun hacı sana cıkmıs olsa ve bır daha TBT ye gırmem lafını kullanıcak bı yapıya sahıp olsan cıktıgında bu mesajı yazmaya tenezzul etmessın :D
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------günlük faizi 7000 lira üzgünüm.
-----------------------------buna dıkkat etmemişti ortak .ı wueey mınısssıneagooyin .d -
ben bilet alamadm ama bana çıkmış diyolar doğru mu acaba =)
-
İstanbuldan edirneye yol yaparsın artık :)
-
emin ol kazansaydin degil konu acmak buraya girmek bile aklindan gecmezdi