Büyük İzmir Buluşması! Tahribat.Com
-
Dorudur batmaz Tipi kayık İsmail abinin LAN nicksizzz paran mı yok lan insan bir nick alır paran küpe almaya yetio ama
-
amele_2 bunu yazdı:
ir2 bunu yazdı:msuahahha ismail o nası gülüş lan sana ben öylemi örettim :D
ismaili iyi denize falan atmadınız beyler boğulurdu :)
atcak deniz olsa atardık ama deniz uzakta kaldı bi ara kuğuların havuza atalım dedik sonra wazgeçtik zaten ıslanmışız ne gereği war dize anca geliyodu suyu
zahuahuah yeni gördüm lan olm gel dedim şuy alete binelim sen yüzme bilmiom demedinmi?:D:D:D:D -
len dallama aynı hesaba gelmiyomu sonuçta binseydikte atsaydık daha mı heyecanlı olcaktı :D
-
gelemedim a.q iş gelemedim offffff kaçırdık bu fırsatı....
-
a.q iyiki toplandınız haa
artistik yapmayın lenn
-
a4 tech var
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
baretta hazretleri çektirmemiş resim :) tatil geliyor işte az kaldı istanbula gidicem bende buluşçaz sevişçez. nicksiz cam da gördüğümden daha da irençmişsin :D:D
Mal adam ben gitmedimki (gidemedim) Buluşmaya...
-
agalar ya sansa bak ben kusadasinda kaliyordum izmir yakindi ama gidemedim cun ku belcikadayim
arkadaslar bende firsat olursa belcikada gerceklestireegim bu olayi belcika hallanda ve fransada puhaaa avrupaya aciliriz bee milletin eline vercegim kagiti aynen soyle yazacagim
tahrabat.com bana arkadan vurusunu soktu devrelerim yandi tahrip etin tahribat puhaaaa tahribat was h.. vs daha geyik yazilarla ceginecegim insallah
puhaa huhaa kirildimya
ama once soyleyin varmi arkadalar belcikadan bulusalim aq simdi kimse yokturhaa ahaaha
nickimyok oneya oyle agaca cikmisin ama kagidi ters tutmusun puhaaa sayfa bom bos wallaha dal mal kiramamisin ama beni harbiden kirdinya gercek bir saban tiplemesi yapmisin buarada kiskandim siziya kacirmisiz yani buarada nicksiz alinmaha