Büyük Model Ayakkabu Sorunu
-
Ankarada yaşıyorum. Bugün bir alışveriş merkezine gittim ayakkabı ihtiyacım olduğundan gezmediğim yer kalmadı 46 numara spor tarzda(spor ayakkabu değil) ayakkabı yok arkadaş... Gerçekten sinirim bozuldu bi model beğeniyorum soruyorum en son 44, en son 45 diyolar. iyi marka ayakkabıların büyük modellerini edinebilceğim bi site ya da Ankarada bildiğiniz mekan varsa paylaşırsanız çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.
-
kardeş sende ne yaptın 46 numara oha yani :D cocuk mezarı resmen :D bence ayakkabı arama sen doktor ara ayağını küçültsünler :)
şaka bi yana ankarada bir arkadaşımında başına böyle bişey gelmişti eskişehir yolu üzerinde konutkente gelmeden eskişehire giderken sağ tarafda kalan bi alışveriş yeri vardı. oraya bak hocam. :) ist'da olsan bulurduk sana ayakkabı ama ank zor ya:S -
oradada bulamazsan maltepe pazarına uğra ne deyim :):)
-
Sezpanhe bunu yazdı:
-----------------------------
kardeş sende ne yaptın 46 numara oha yani :D cocuk mezarı resmen :D bence ayakkabı arama sen doktor ara ayağını küçültsünler :)
şaka bi yana ankarada bir arkadaşımında başına böyle bişey gelmişti eskişehir yolu üzerinde konutkente gelmeden eskişehire giderken sağ tarafda kalan bi alışveriş yeri vardı. oraya bak hocam. :) ist'da olsan bulurduk sana ayakkabı ama ank zor ya:S
-----------------------------Gordion olabilir mi?
-
yok hocam ya.ankaradan çıkmadan daha. konutkente gelmeden önce.
-
46 gene iyi lan. 48 olmadigina sukret :D
-
tam sehrindesin uzulme :) togo var ankara da kac numara olursa olsun bulabilirsin.hazir olanlardan alabilirsin yada istedigin modeli secip ozel uretim yaptirabilrsin.
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
-----------------------------tam sehrindesin uzulme :) togo var ankara da kac numara olursa olsun bulabilirsin.hazir olanlardan alabilirsin yada istedigin modeli secip ozel uretim yaptirabilrsin.
Adresi hakkinda bilgin var mi hocam -
TheIceberg bunu yazdı:
-----------------------------46 gene iyi lan. 48 olmadigina sukret :D
Sen yanlis anladin heralde boyumdan kilomdan yana bi sikintim yok basketci oldugum icin boyleyim cokta memnunum. Ben magazalara sitem ettim. -
Heh guldum ya :) 46 bulamiyorum diyor adam, ben 49.5 - 50 numara arasi giyorum la :) Ama ben hic normal ayakkabi giyemedim 18 yasimdan beri, hep spor ayakkabi giyiyorum :) 46 numara cok kucuk bir numara, her tur ayakkabi bulanabiliyor 48 e kadar. Bence internetten magazalari arastir kardesim. Eger olmazsa guvenerek http://www.eastbay.com/ adresinden alabilirsin, ben basketcilerden ayakkabi kalmadiginda magazalarda :) bu siteden aliyorum.
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------Heh guldum ya :) 46 bulamiyorum diyor adam, ben 49.5 - 50 numara arasi giyorum la :) Ama ben hic normal ayakkabi giyemedim 18 yasimdan beri, hep spor ayakkabi giyiyorum :) 46 numara cok kucuk bir numara, her tur ayakkabi bulanabiliyor 48 e kadar. Bence internetten magazalari arastir kardesim. Eger olmazsa guvenerek http://www.eastbay.com/ adresinden alabilirsin, ben basketcilerden ayakkabi kalmadiginda magazalarda :) bu siteden aliyorum.
Eyvallah hocam