Büyük Numara Bot Nereden Bulabilirim Yardım
-
herkese selamlar
başlıktan da anlaşılacağı gibi büyük numara bot arıyorum.. İstanbul avrupa yakasında olursa iyi olur..
şu anda 47,5 nike spor ayakkabı giyiyorum, malum istanbulda havalar artık hepten bozdu bot giymek gerekiyor..
47 - 47,5 - 48 numara aralığında ve maksimum 130 tl olacak..
teşekkürler şimdiden..
-
SpyBreaK bunu yazdı:
-----------------------------
herkese selamlar
başlıktan da anlaşılacağı gibi büyük numara bot arıyorum.. İstanbul avrupa yakasında olursa iyi olur..
şu anda 47,5 nike spor ayakkabı giyiyorum, malum istanbulda havalar artık hepten bozdu bot giymek gerekiyor..
47 - 47,5 - 48 numara aralığında ve maksimum 130 tl olacak..
teşekkürler şimdiden..
Hacı ne ayak varmış yahu.. Derler ya '' Çocuk Mezarı '' gibi :) Hacı, Fabrikalar diyeceğimdeee.... Büyük GREYDER mağazalarında bulabilirsin. -
palet satan yerlerde varmıdır acep
-
47 numara maşallah ne ayak var sende ..
-
Bir önceki botum greyderdi.. kütük gibiydi.. ayağımın içine etti.. başka tavsiyesi olan varmıdır acep ?
-
yakupoğlu :)))
36-48 arası :))
-
imzamı çalmışsın |:
telif hakkı bana ait bu sozün. benim gibi biri daha yok bu alemde. değiş imzanı
-
bende yarın alcam bot cat iyi diyolar ama 100 tl e bulabilcezmi iisinden bakalım
-
dün 47 numara olan botumu 40 liraya sattım değeri 120 liraydı...
bende 47-46 o civar giyiyorum... boyum 1.92
-
DJ_Alper bunu yazdı:
yakupoğlu :)))
36-48 arası :))
-----------------------------bak burası güzelmiş.. tuttum burayı :) ama görüp deneyip alma şansımız olsa daha iyi olurdu..
ajan: hoca senin benim yok kardeş payı yapıyoruz şurda.. :Pp
-
Haha buyuk bot diyor ya gulucem simdi :) o numaraya heryerde bot var, keske benimde ayaklar o numarada kalsaydi :) Suan 50.5 giyiyorum :)