folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Büyük Patlama İçin Herşey Hazır

Büyük Patlama İçin Herşey Hazır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aydogan45
    Aydogan45's avatar
    Erkek

ReDsEa bunu yazdı:
    -----------------------------

Aydogan45 bunu yazdı:

ReDsEa bunu yazdı:

usta bu adamlar bu kadar yatırım yaptıkları milyar dolarlar harcadıkları bir projeyi sence insanlıkla paylkaşırlarmı. bence bu adamlar büyük bi keşif yapmak üzereler ama büyük patlama hikaye. Silah olabilir uzayla ilgili birsey olabilir ama büyük patlama değil. 51. üs gibi bisey ama bu sefer çok çok gizli. insanları baska bir sey sandırıp bilim adamlarını kullanıyor olabilirler. Fazla malca gelebilir. fakat ben bunlara güvenmiyorum kesin ama kesin bi bok peşindeler.

Harfi harfine katılıyorum ama 51. üs değil 52. olcak tı o :)

düzelttiğin için saol neyse saatlerdir lostu izliyorum kafa kalmadı :)

Gidemediler mi şu adadan halen :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

Maya takvimine göre 2012 aralık 31 de dünya yok olacak " yada çağ değiştirecek " bu hatırlatmayı yapıp yoruma geçelim..

* Deney anında bişey olacak alet edevat tekrar bakıma alınacak ve bilin bakalım ne olcak bakımların bittiği tarih 2012 30 aralık olcak

* Deney için hazırlıkları bitirdikten sonra deneye başlayacaklar ve büyük çarpışmayı yapacaklar ve tarih 2012 31 aralığı göstercek

* Evet maya takvimi doğruymuş demeye kalmadan bu dünyadan göçecez :D Büyük patlama büyük patlama diyerek bunlar dünyanın dengesini bozacak dünyayı patlatacaklar  :D

Feci komplo teorisi yazarım :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aydogan45
    Aydogan45's avatar
    Erkek

Apocrypha bunu yazdı:

Maya takvimine göre 2012 aralık 31 de dünya yok olacak " yada çağ değiştirecek " bu hatırlatmayı yapıp yoruma geçelim..

* Deney anında bişey olacak alet edevat tekrar bakıma alınacak ve bilin bakalım ne olcak bakımların bittiği tarih 2012 30 aralık olcak

* Deney için hazırlıkları bitirdikten sonra deneye başlayacaklar ve büyük çarpışmayı yapacaklar ve tarih 2012 31 aralığı göstercek

* Evet maya takvimi doğruymuş demeye kalmadan bu dünyadan göçecez :D Büyük patlama büyük patlama diyerek bunlar dünyanın dengesini bozacak dünyayı patlatacaklar  :D

İyide mayalılara göre dünya o tarihte bitçekmiş.Nasada bi adamda demişti hatta demiştiki benimde masamdaki takvimde son 31 aralık diyo demişti :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Apocrypha bunu yazdı:

hacı maya takviminide bunlar uydurmuş olabilir. birsy planlıyorlardı ve bunu maya takvimi kılıfına soktular. o gün geldiğinde faaliyete gececekler ve yeryüzü felaketlerle sarsılacak. cağ değişecek. ve yeni dünyanın yeni hakimi o deneyi yapanlar olacak. devlet olarak değil şirket olarak :)  (biliyorum basarısız bi uydurma teori :)   )

valla losta gelince 1 hafta önce basladım 3. sezona az önce gectim. analousia nın ölmesi beni derinden etkiledi. sarsıldım. üzüldüm. o avrat ölmemeliydi :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhder
    muhder's avatar
    Erkek

kuşun ağzındaki ekmek parçası gibi bir bahane varsa

bilim adamı ossuruğu da deneyi ekleyebilir

bu deneyden bi sonuç çıkmaz

en fazla koku çıkar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

hepinizi bi yere koysak piyasayı sallayacak bir bilim-kurgu filmi yazarsınız heralde..

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sonumuz geldi herkes 31 artalıkta göçecek artık tbt'yle mangal cebit falan filan olayları yerine topluca namaz kılalım umre falan :D organizasyonları düzenleyelim öbür  tarafta yerimiz saglam olsun :D

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
Toplam Hit: 2093 Toplam Mesaj: 18