Büyük Şerefsizlik.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
@swool engellenir yakında
@zumsuk acsaydın keske daha cabuk kapatılır.
-----------------------------kapandı bir tanesi.
-----------------------------
1 tane var hala. -
Facebook kapansa Türkiye adına güzel bir olay olabilir aslında.
-
Stevie bunu yazdı:
-----------------------------
Facebook kapansa Türkiye adına güzel bir olay olabilir aslında.
-----------------------------
neden ? -
Stevie bunu yazdı:
-----------------------------
Facebook kapansa Türkiye adına güzel bir olay olabilir aslında.
-----------------------------tabi onuda sansürleyelim.Biz görmicez sorun yok Atatürke gay diyen adamlar tonla dolaşsın...Grup kursun ama biz görmüyoruz ya sorun yok.
Ya bi kerede Atatürk ü tüm dünyaya tanıtalım a destke veirn arkadaş.
zkicem facebookuda.
Tahribata açtım konu yardım yok 1-2 kişi geldi onlarında kim olduğunu hatırlamıyorum.
http://www.facebook.com/group.php?gid=65152085370&ref=ts
facebooka açtım dil bilen vatandaş varsa gelsin diye ordkai üyelerin %70 i isminde Atatürk geçti diye geliyor.Siktir git ya gelme Atatürkçüyüm diye geliyorsun icraat yapacaksan gel.
Onu kapatalım, bunu kapatalım.
Ne oldu Atatürk ü tanıtma projesi ??Tutmadı neden ?Destek yok.Fakat amerika yaptımı cia var arkasında psikolojik savaş yapıyorlar abi oluyor.
Türkiyenin gerçek haritası diye alttaki resmi verdi dağıtın dedim her maile, her grup üyesine, bir kaç foruma dğaıttım ne oldu ??Dağıtan adam yok.Bırakın hoca bu işler gönülden olur.Atatürk o grupla gay falan olmaz..Biz sadece kendimizi Atatürk çü gösterip vicdanımızı rahatlatırız.onun dışında Atatürk ü , Türkiye yi tanıtmak için icraat ??Ancak gruba üye olup yinevicdan rahatlatmakla olur.
alın dağıttığım Türkiyenin geçrek haritası;
-
o.çları..
neden kapanmış bu yaa , açılsın atıcam :)
feysbuk: Bakım nedeniyle hesabın geçici olarak ulaşılamaz durumda. Birkaç saat içinde tekrar etkin hale gelecektir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
