Büyük Sitelerin Sahipleri
-
Arkadaşlar hep mesak etmişimdir şu büyük sitelerin sahipleri kim diye. Mesela tahribatı biliyorum Holy abü :)
forumtr nin webhattının falan kim bileniniz varmıdır
-
forumtr nin sahibi arkadaşımın babasının arkadaşı adını tam hatırlamıyom ama kendisi doktormuş(arkadaşın babasıda doktor ordan tanışıklar)
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------
forumtr nin sahibi arkadaşımın babasının arkadaşı adını tam hatırlamıyom ama kendisi doktormuş(arkadaşın babasıda doktor ordan tanışıklar)
-----------------------------ismetmiydi neydi adı ick mıydı ne öle bişey die hatırlıorum
-
CureShooT bunu yazdı:
-----------------------------bende hatırlamıyom arkadaş orda co-admindi ordan biliyom
-
ickmış ismet adında biri
-
webhattı bizim yani eniştemin baya iyi gidiyoruz yakında yeni atılımlarımız var eğer böyle büyük projeleri olan arkadaşlar varsa eniştemle tanıştırabiliirim.
-
buraqgo bunu yazdı:
webhattı bizim yani eniştemin baya iyi gidiyoruz yakında yeni atılımlarımız var eğer böyle büyük projeleri olan arkadaşlar varsa eniştemle tanıştırabiliirim.
hadi len olum ciddi misinyoksa gene bi şaka mı? -
açmıştım ben müridlerin sitelir diye aratırsan bulursun
-
http://yihuuhu.blogcu.com/
burayı takip edin, çok büyük ses getirecek :P =))
-
zevkli.org,oyuncehennemi,paylaşımturkey,forumneuro,terbiyem.net,forumshare,divxevi,dizimatik,masterhack,supercep,dinimekan,superarena,turkuydu,resimupload,videoko,kralchat,programsaati,maxdownload,kimbilir,antisansür ve softreklam akifindir.
Bu eleman sadece zevkli.org daki geliriyle adtech de birinci olmuş ve araba kazanmıştır.
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------zevkli.org,oyuncehennemi,paylaşımturkey,forumneuro,terbiyem.net,forumshare,divxevi,dizimatik,
masterhack,supercep,dinimekan,superarena,turkuydu,resimupload,videoko,kralchat,programsaati
,maxdownload,kimbilir,antisansür ve softreklam akifindir.
Bu eleman sadece zevkli.org daki geliriyle adtech de birinci olmuş ve araba kazanmıştır.
-----------------------------adam iyiymiş, kim ola ki?
bir de operayla nasıl tbt sayfasının içine edilir onu gördük =P
http://tnalbant.blogspot.com buranın sahibi de Tutu diye bi elemanmış, dahi falan diyolar çocuk için.