folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder BÜYÜK TÜRK ŞAİRİ NAZIM HİKMET...Vatan Haini(!)

BÜYÜK TÜRK ŞAİRİ NAZIM HİKMET...Vatan Haini(!)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bayrak
    Bayrak's avatar
    Erkek

computerwolf,

Ben yukarýda sadece kendi görþümü yazdým, sana hakaret etmedim....ve sanada bana hakaret edecek hakký vermedim, terbiyeni takýn. Senin, Allahsýzlaþmayý büyük bir vasýf sanan küflenmiþ beynin benim insanlýðýmý ölçmeye yetmez. Ne yani özvataný sat, Rusya'da, Polonya'da, Küba'da yýllarca göt at ve geberdikten sonra gel BÜYÜK TÜRK ÞAÝRÝ oluver...Yok öyle yaðma ben bu þerefsiz adamý Mehmet Akif'le, Arif Nihat'la, Necip Fazýl'la ayný saf'a koyamam.

Lenin'i de skiim, Nazim Hikmet'i de skiim...Al sana senin seviyende cevap

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek

Nazı Hikmet vatansever olabilir,ama onun vatanseverliği tartışılır,ayrıca Lenin Türkiye'ye babasının hayrına yardım etmedi,sonuçta ortada bir savaş vardı ve her iki tarafta ortak düşmanla mücadele ediyordu,bu anlamda devletler arası yardımlaşma normal,eğer Türkiye yenilseydi büyük ihtimalle yeni kurulan Sovyet Rusya'nın da başına aynı şey gelecekti.

Kısaca :

Devletler arasında dostluk yoktur,sadece çıkar ilişkisi vardır.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bayrak
    Bayrak's avatar
    Erkek

Lan Zumsuk!!!

sen forum seviyesini birak onun bunun MSN'ini hackleyip orgazm olmaya bak. su salagi seni

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

1.benim yazdıklarım ortada hiç küfür yok..suçlamalarıma insan gibi cevap verilebilirdi...

2.Allaha ister inan ister inanma ben karışmam ama birileri inanmayanlara ana avrat küfür ederse...bende allah denen o olmayan şeye inanmanıza şaşarım..derim...hiç değilse küfür etmem :).

3.Siz ağzını açınca hira dağı kadar müslüman olanlar..kaçınız  kuranı okudu kaçınız inceledi...yoksa sizde cw gibi yobaz takımındanmısınız körü körüne bağlananlardanmı....muhammet dediğiniz o insan ayşeyi 7 yaşında istediğinde ayşenin babası olmaz küçük dediğinde muhammetin olur olur büyür dediğini hiç okumadınızmı Diyanet vakfının yayınlarından yayınlanan kitaplarda...eğer bir şeye inanılacaksa önce öğrenilmeli araştırılmalıdır...

4.KOMÜNİSTİM-BAĞIMSIZ TÜRKİYE SAVUNUCUSUYUM-KURTULUŞ SAVAŞINI VECUMHURİYETE SAHİP ÇIKARIM..

5.FETHULLAÇI TARİKATÇI AB Cİ ABD Cİ herkesin yüzüne tükürmeye hazırım

6.ve son olarak....Kuranın ilk emrini hatırlatayım size "OKUYUN" okuyunda görün...

NOT:

Bana küfür hakaret istediğiniz herşeyi söyleyebilirsiniz....

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tevekkel
    tevekkel's avatar
    Erkek
    bence edebiyata çok  şeyler kazandırmıştır.şiir denince akla gelen ilk isim..dünya görüşü ne olursa olsun nazımın hakkaten canavar şiirleri vardır..

....?.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeriSaN
    PeriSaN's avatar
    Erkek
    computerwolf bunu yazdı:

1.benim yazdıklarım ortada hiç küfür yok..suçlamalarıma insan gibi cevap verilebilirdi...

2.Allaha ister inan ister inanma ben karışmam ama birileri inanmayanlara ana avrat küfür ederse...bende allah denen o olmayan şeye inanmanıza şaşarım..derim...hiç değilse küfür etmem :).

3.Siz ağzını açınca hira dağı kadar müslüman olanlar..kaçınız  kuranı okudu kaçınız inceledi...yoksa sizde cw gibi yobaz takımındanmısınız körü körüne bağlananlardanmı....muhammet dediğiniz o insan ayşeyi 7 yaşında istediğinde ayşenin babası olmaz küçük dediğinde muhammetin olur olur büyür dediğini hiç okumadınızmı Diyanet vakfının yayınlarından yayınlanan kitaplarda...eğer bir şeye inanılacaksa önce öğrenilmeli araştırılmalıdır...

4.KOMÜNİSTİM-BAĞIMSIZ TÜRKİYE SAVUNUCUSUYUM-KURTULUŞ SAVAŞINI VECUMHURİYETE SAHİP ÇIKARIM..

6.ve son olarak....Kuranın ilk emrini hatırlatayım size "OKUYUN" okuyunda görün...

NOT:

ben tarikatçi degilim ama gel tükür sonra git lenin'e beni sen yarattin de

Dağlar Gışımış Yolcu Üşümüş Nasıl Edem Ben, Dağlar Harami Deşme Yarami PERİŞANIM Ben
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaparike
    kaparike's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    computerwolf bunu yazdı:

NOT:

ben senin akıllı olduna inanmıyorum çünkü ben senin aklını göremiyorumm akıl düşünce yoksa insan değilsin sen bi hayvansın çünkü insanın tek farkı düşünebilen bi varlık olmasıdır senin düşüncen nerde hani görünmüyor

Anti Envato
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Adam gıbı bır yerlere varacak sekılde tartısacaksanız konuyu tartısın.

Forum kurallarına muhalıf mesajlar atılmaya devam ederse konu kılıtlenır ona gore. Herkes bırbırının ınanclarına saygı duymalı. Tahrıbat.com dakı bırlıktelıge ve kardeslık ılıskısıne zarar verecek sekılde mesajlasma yasaktır. Yasaktan zıyade akıllı uslu ınsana yakısmaz. Herkes ayagını denk alsın. Usturuplu bır sekılde konuyu tartısalım.

Sımdı gelelım esas mevzuya.

Nazım Hıkmet vatan saırı olamamıstır. Vatan saırı Akıftır. Necıp Fazıldır. Arıf Nıhat tır. Oyle olsaydı bugun mezarı Turkıyede olur. Eger vatan saırı olsaydı vatandaslıktan cıkarılmazdı. Yok oyle o kadar ucuz degıl vatan saırı olmak.

Ikıncı bır konuysa bır saır olarak bıle sınıflandıramıyorum onun yzdıklarını okuduktan sonra. Resmen duz yazı. Bır Necıp Fazılla bır Akıfle karsılastırma yapsak ve bahsı gecen saırler hayatta olsa benı mahkemeye verırler. Bızım sanatımıza dıl uzatıyorsun deyyu... Ha sınıflandırma mevzusunu onun kısısel olarak yargılamadan yapıyorum. Yanı komunıstlıgı vatan haınlıgı hıc onemlı degıl. Edebı acıdan onu ve ona benzer sıır yazdıklarını zannedenlerı begenmıyorum. Onlar kadar bende yazarım dıyorum.

Aksam oldu gun battı yıne

Aman Allahım o da ne

Gıbı bırbırıyle alakasız delı sacması mısralar sıır olarak hakettıklerı yerı alamazlar......

Ha sız begenırmıssınız. Bır sey dıyemem. Zevkle okuyun.....

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megamo
    Megamo's avatar
    Erkek

delilerin bol oldugu yerde akıllılar deli sayılırmıs. vatan hainlerinin bol oldugu yerdede nazım hikmet vatan haini sayılmıstır.

İşsizlik neden var çünkü nekadar çok işsiz varsa, insanlar okadar düşük maaşa razı edilir.
Toplam Hit: 5412 Toplam Mesaj: 20