Büyük Uşak Tbt Buluşması Gerçekleştirildi 08 Temmuz 2011
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
dreammaker bunu yazdı:
Söyleseydin İzmir/Buca dan gelirim :d
-----------------------------istediğin zaman kop gel, burdaki 2 kişiyi tolamak zor değil :D
haftaya ordayım :D -
Amd-x bunu yazdı:
o ricin varya ricin..
olm tekirdağda hasta yatağımda yatarken gelmedin her gece 900'lü hatlara çevirdi ibiş telefonumu olsun sesiylede yanımızdaydı :D
ulan msti ben sana soracam bunu. :D neyse tutuyla berabermişsin kafan dağılmıştır.
-----------------------------kardeşim ben sana ne diyorum iyileş sen gel yanıma :D
hacı on numaraydı ama sağolsun rmk hocam beni çok iyi ağırladı...oturduk sabaha kadar içtik sohpet ettik sabah ben kalkamadım sızmış kalmışız az daha hatunla buluşmaya geç kalıyodum :D ohoho hatuna süprizimi yaptım çok fena şaşırdı..güzelde oldu iyi vakit geçirdik.koca bir gün beraber takıldık gezdik tozduk daha da bi samimi olduk kafamızda soru işaretlerini giderdik yüz yüzeyken başlanmış olan bir ilişkinin temelleri sağlamlaştırıldı falan işte.gitmeme 4 saat kala emre hocama gittik sağolsun rmk hocam onu yine aynı evde olmalarına rağmen satmayı başardı (emre hocamın demesi) bizde emre hocamla sabaha kadar sohpet ettik...çok sağlam kafa varmış adamda sabaha kadar benim çenemi çekti :D
öyle işte güzel bir buluşmaydı hem tanıştık kaynaştık hem sayenizde yeni bir memleketi gördük :D
rmk hocam uşak damadı oluverem mi :D gaysızca :D
-
oluver bakalım damadımız gaygısızca :))
prenin deyimlerine bakma sen hacım pre iyi cocuktur ama gel gelelim işe kaptırdıgım sıralar hayat offline çalışmak online oluyor
preyle cok sık görüsememizin sebebi bu tabi adam alınıyor duygusal kelebegim :)iyi len iyi der Rmk cıkar
-
compü ne işin vardı uşakta hacı :)
-
kankamın baya boyu atmış...
-
Bende uşaklıyım dostum ya hiç haberim olmadı valla 20 ağustos a kadar tekrar bi buluşalım =)
-
qoqo bunu yazdı:
Bende uşaklıyım dostum ya hiç haberim olmadı valla 20 ağustos a kadar tekrar bi buluşalım =)
-----------------------------vay amk hala çıkıyo uşaklılar :S haberimiz yok la birbirimizden =)
-
Prometheus bunu yazdı:
qoqo bunu yazdı:
-----------------------------vay amk hala çıkıyo uşaklılar :S haberimiz yok la birbirimizden =)
-----------------------------zaten bi avuç uşaklıyız ondan habermiz olmuyo hiç =)
-
büyüğü 3 kişi olmuş, ilginç :)
-
abi böyle giderse dünyayı ele geçirceniz uşaklı tbtciler olarak