Büyükada‘Da Gidilebilecek Plajlar? (Damsız Alanlar:)
-
mahzal bunu yazdıSchwarz bunu yazdımahzal bunu yazdı
Cumartesi gidicez hocam tatil günü malum. :D
Hocam öyle herkesin girdiği biyer olmasın istiyorum ya paralı olsun hatta mümkünse temiz, nezih olsun. :D
Tamam burgaz adaya gidebilirsin ya da büyük adada plaja gidebilirsin bence plaja git plaj ücreti 20 tl di yanılmıyorsam barzolar 20tl vermezler o yüzden fazla kalabalık olmaz.
Tamam da hangi plaj hocam? Büyükada'da büssürü plaj var. :/
ilk plaj fayton yolundan gidiyorsun ilk sağdaki adı aklıma gelmiyor :(
-
Seferhisar Sığacığa gelin o zaman :D Tekne turuna çıkalım harika koylara gidelim :D
-
schwarzın dediği yer prenses koyu sanırım. araştırmıştım bende her plajın kendi tekneleri var, plaja giriş ücretini teknede ödüyormuşsun sonra da tekneyle koya götürüyorlarmış ücretsiz olarak. akşam da belli saate kadar geri limana bırakıyorlarmış.
-
5 erkek gidecekseniz büyükadayı es geçin derim. Heybeli ada sizin için daha uygun olur. Adabeachclub olması laızm plajın adını tam hatırlamıyorum oraya gidin. Pazar günleri dışında hergü 25 tl pazar günleri ise 35tl giriş.
İskelesi filan var 5 erkek için eğlenmeye yeterli olur sanırım:D Ayrıca suyun derinleştiği yerlerde platformlar var üzerine çıkıp güneşlenebileceğiniz. Şezlongu şemsiyesi kilitli kasası filan herşeyi var.
-
Avşa adasına git. Kısıtlama yok.
-
erick bunu yazdı
schwarzın dediği yer prenses koyu sanırım. araştırmıştım bende her plajın kendi tekneleri var, plaja giriş ücretini teknede ödüyormuşsun sonra da tekneyle koya götürüyorlarmış ücretsiz olarak. akşam da belli saate kadar geri limana bırakıyorlarmış.
Yok hocam Prenses Koyuna damsız almıyorlar. :D
RaAmLis bunu yazdı5 erkek gidecekseniz büyükadayı es geçin derim. Heybeli ada sizin için daha uygun olur. Adabeachclub olması laızm plajın adını tam hatırlamıyorum oraya gidin. Pazar günleri dışında hergü 25 tl pazar günleri ise 35tl giriş.
İskelesi filan var 5 erkek için eğlenmeye yeterli olur sanırım:D Ayrıca suyun derinleştiği yerlerde platformlar var üzerine çıkıp güneşlenebileceğiniz. Şezlongu şemsiyesi kilitli kasası filan herşeyi var.
Hocam büyükada'da halk plajı varmış Ayanikola oraya gitmeyi planladık erkek girebiliyormuş Allahtan. :D
Yarın öğlen vakti o dediğine de bakacağım arayıp sorarım. :D
-
mahzal bunu yazdı
Merhaba Müritler,
Özellikle Büyükada olmak üzere adalarda günübirlik sabahtan gidip akşamdan dönülebilecek plajlar nereler?
Lisedeki arkadaşlarla gideceğiz yalnız bir yer buldum orda da "Bağımsız erkek" almıyoruz dediler o bakımdan gidemiyoruz oraya.
Tercihen büyükada'da, olmazsa diğer adalardan temiz, nezih nereye gidebiliriz?
Hocam aman ha halk plajına gidiyim deme barzo yığınının içinde bulursun kendini 'Kartal Belediye Plajı' var oraya gidersen suyu güzel fiyatı ucuz he dersen ki orada barzo ? Halk plajına nazaran daha az sayıda ;)