Büyükada'da Masonik Bina
-
masonlar.org daki resimlerinde kapının camındaki masonik pergel simgesi yok onu sonradan yapmışlar. gerçekten masonik de olabilir özenti de olabilir.
-
bakınız:
1-kurtlar vadisi Karahanlı ölüm sahnesinde büyük adadan gelen adam.
2-yine Kurtlar vadisinde 96 yahut son bölüm 97 de geçen büyük ada sahneleri
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------bakınız:
1-kurtlar vadisi Karahanlı ölüm sahnesinde büyük adadan gelen adam.
2-yine Kurtlar vadisinde 96 yahut son bölüm 97 de geçen büyük ada sahneleri
-----------------------------kurtlar vadisini izlemiyordum ama belki de kurtlar vadisi için bu kadar açık seçik bir şekilde restore ettiler.
-
TOP-lantı evi olabilir:D
-
god bunu yazdı:
-----------------------------Biliyorum şiştik bu mason illuminati mevzularına ama haftasonu Büyükada'da dolanırken gözüme ilişti bu bina. Binanın girişinde damalı zemin de mevcut onu çekmemişim. Çok güzel de bir havuzu var.. Hakkında bilgisi ilgisi olanlar vardır belki diye paylaşaym dedim
-----------------------------
Sürün Kaybolmuş Sen Hâla Sarı Öküzün peşindesin :S
Hocam masonlar her yeri aldılar, siz Hâlâ Büyük adadaki bilmem ne binasının peşindesiniz şaşıyorum ya. Bulunduğum ilde, bana yakın olan Ufak 2 farklı markette Bu sembollerin Alâ sı duruyor :D
Ama iyi adamlar ha Zarar gelmez. Ya dost olun Ya da ölü taklidi yapın giderler :D -
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------bi bitmediniz amk
----------------------------- -

Kapıdaki logo çok benziyor suikastçi olmasın bunlar :/
Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 02:47'da SinusX tarafından düzenlendi. -
Binada göz var diye nazar boncuğu takmışlar :P
-
evet masonik bir sembol.kapının üzerindeki ve pencerede olanlarda masonik semboller.
-
yalnız binanın numarası da benim dikkatimi çekti. sağ sütunun üstünde arapça olarak yazılmış. bu ne iş peki :D sonradan ele geçirilmiş her halde bina :D