Büyükanıt Genelkurmay Başkanı..
-
@Fistandantilus +9999
Ne alaka dai Türklükle bende çerkezim,ama orda burda vatan millet sakarya bilmem ne diye bağıran Türkten daha Türküm,beni de bilen bilir.
Ona göre ayırırsan memlekette Türk kalmaz,yok çerkez,laz,manav bilmem ne?
Neyse umarım görevinde başarılı olur ve akıllı adımlar atar.
Görevi bıraktığında da arkasından iyi şeyler konuşulur. -
Ermeni Azeri Sebetay vb.. en çok Albay rütbesine kadar yükselebilirler.
Kişinin sınıfı Kurmay bile olsa generallık verilmez.
Bu adamlar daha akademiye girmeden önce mit tarafından arşiv taramaları yapılır.
Yani bir yamuk olusa o zaman askeri okulda okumasına izin verilmez
hatta kişi K.K.T.C. vatandaşı olsa bile yönetmelik geregi en fazla alay komutanlıgı (Albay)verilir
Bu katı kuralda tek bir istisna vardır o da K.K.T.C. li bir Kurmay Albayın(ismini hatırlamıyorum) rütbesi Tuğgeneral lıge terfi ettirilmiş ve görev yeri olarakta yavru vatan verilmiş
Sebetay falan anlamam ama Yaşar komutanın vatanseverliginin tartısılması bile gereksiz
kimse bilmeden bok atmasın
yarın öbürgün seferberlikte size bile kumandanlık edecek kişidir
İlker Başbug 1.Ordu(İstanbul) komutanı
Kendisine ancak 2008 de GenelKurmay Başkanlıgı verilir
Saygılar -
Amerika ne derse o olacak otesi yok ki :) ozkok gider ...anit gelir..anit gider basbug gelir.
-
Hocam sen yapma bari
Tamam Amerikan giyecegımiz dona bile karısır olmuş(pek yakında)
ama ordu bunların dışındaki tek kurum
yaş toplantıların da adları irtica faliyetlerine karışan binbaşı yarbayı tek kalemde siliyorlar
-
haci buyukanit amerikan sahinler grubundan gidip yakasina madalya taktiran sahis...ozkok yine ayniydi...simdiye kadar birtek esref bitlis acikca amerikaya karsi oldugunu soyledi onunda akibeti belli oldu zaten :(... Tek cikis yolu kan dokulecek...kimse siyasetle ve brokrasiyle bu ulkeyi kurtaramaz...emperyalistler yine gelecek yine denize dokulecekler iste olay bu...genelkurmayin degismesi pekbirsey ifade etmiyor ulkem acisindan.
-
Yasar Büyükanıtın demokrasiye ve laikliğe zararlı biri olduğunu düşünüyorum ama adamı herseysanal ın yayınladıgı soy agacına göre değil kişiliğine göre değerlendirerek.Günümüz demokrasisi artık aileyi değil şişiyi baz alır.Yani gözaltına alındığında "senin asker kaçağı bir ağabeyin var nerde lan diyemezler".Tabi bu TR de sadece kanunda var ama uygulamada böyle bir seyin daha oturmadığını malum hepimiz biliyoruz.Yani açıkca daha tam demokratik değiliz.Haaa ab yi mi savunuyorum? değil lanet o9lsun AB nin özgürlük diye kültürünü yok eden ahlaksızlaşan yönetim politikasına...
-
yav computer dai özlemişiz seni ne sıkışık kalpmiş o ancamı düzeldi bidaha açmayalım arayı bu kadar...
-
kebapla şalgam vura vura 200 kilo oldu pc başına gelemio.kalple falan alakası yok şu anki durumunun
Toplam Hit: 5879 Toplam Mesaj: 29