Buzdolabı Bozuldu Anlayanlar!!!
-
buzdalabı çalışıyor ama sogutmuyor.. dondurucu kısmında hiç bi problem yok ama sogutucu kısmı soğutmuyor... daha önce tv de görmüştüm böle sorunlar olduğu zaman bazı çözüm yöntemleri vardı ama hatırlamıyorum.. dedim tamirciye gitmeden önce bi tbt ye soram.. konuyla alakalı bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum...
-
hocam nofrost mu?
-
Kaç senelik dolap hocam ?
-
sen bence kesin çözüm olan servisi ara cunku garantısı varsa dokunamayacaksın acamayacaksın ıcını hadı burda cozum buldular ıcını actın dıyelm bılmeden daha buyuk bı hasar verebılırsın ... tavsiye sadece :)
-
-
nofrost.. 7 yıllık dolap garantisi bitti..
-
akenaton bunu yazdı:
-----------------------------
Videoda anlatıldığı gibi evaporatör (soğutucu) kısmında turbo fan var. O fan çalışmıyor olabilir veyahut termostat sorunlu olabilir.
Ama kendi görüşüm; Gazın ömrünü yitirmiş olmasıdır. Teknik servise götürüp gaz doldurmalısınız 80 TL mi ne alıyorlar. Hem bakım yapılmış olur.
Araç soğutucuları hariç tüm soğutma sistemlerinini periyodik olarak yıllık bakımları yapılması gerektiğinide unutma. -
Daniel-Koo bunu yazdı:
akenaton bunu yazdı:
Videoda anlatıldığı gibi evaporatör (soğutucu) kısmında turbo fan var. O fan çalışmıyor olabilir veyahut termostat sorunlu olabilir.
Ama kendi görüşüm; Gazın ömrünü yitirmiş olmasıdır. Teknik servise götürüp gaz doldurmalısınız 80 TL mi ne alıyorlar. Hem bakım yapılmış olur.
Araç soğutucuları hariç tüm soğutma sistemlerinini periyodik olarak yıllık bakımları yapılması gerektiğinide unutma.
-----------------------------şimdi fişi çektim düzelmesse yarın servisi ararım..
-
marka model ayrıntılı bilgi verirmisin hocam?
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
marka model ayrıntılı bilgi verirmisin hocam?
-----------------------------arçelik modelini bilmiyorum..
-
akenaton bunu yazdı:
buzdalabı çalışıyor ama sogutmuyor.. dondurucu kısmında hiç bi problem yok ama sogutucu kısmı soğutmuyor... daha önce tv de görmüştüm böle sorunlar olduğu zaman bazı çözüm yöntemleri vardı ama hatırlamıyorum.. dedim tamirciye gitmeden önce bi tbt ye soram.. konuyla alakalı bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum...
-----------------------------Kompresörden ses geliyormu?