Buzdolabım Kar Tutuyor
-
Hocam çok oluyormu oluyorsa evin ortasına pist yap gelek kayak yapak :D
-
konu açıcaksın 3 vakte kadar nasıl dolab almalıyım diye.
elveda deme vaktin gelmiş gibi gözüküyor dolaba abe. -
aşağı taraf buz tutuyo demişsin ama onun sebebide yine buzluktur. kapağının bir yerden hava alıyodur. Buzluğun plastiği işlevini yitirmiştir hepsi bu
DrKeworks tarafından 24/Nis/13 19:54 tarihinde düzenlenmiştir -
anladığım kadarıyla tek kapılı buzdolabın. no frostta tabiki sorun olmaz ancak çift kapılı statik dolap ta işinizi görecektir. ikinci el temiz bişeyi ucuza bulabilirsiniz. ben olsam öğrenci evi için no frost almazdım :)
-
rebellisch bunu yazdı
anladığım kadarıyla tek kapılı buzdolabın. no frostta tabiki sorun olmaz ancak çift kapılı statik dolap ta işinizi görecektir. ikinci el temiz bişeyi ucuza bulabilirsiniz. ben olsam öğrenci evi için no frost almazdım :)
zaten bizde o yüzden öyle diyoruz hocam.Masrafa girmeye gerek yok.
-
gaz eksikliğinden yapmaz hocam. ayarını fazla açarsan bu tip sorunlar yaşarsın. motorunda da bi dengesizlik olabilir :)
-
xxjokerxx bunu yazdı
buz neden yapıyor mesela onu bi düşünelim buz nedir suyun katı hali bu buzluğa nerden girer su dökmediğine göre suyun gaz hali olan buhardan dolaba buhar giriyor ve buz oluyorsa kapak lastiklerini değiş :)
Kuru buz oluyordur. Ve su olmasina gerek yok bildigim kadariyla. Onunla tehlikeli seyler yapiyorlar hatta.
-
bizde de aynı problem vardı termostatını değiştirdiler düzeldi, kesin çözüm :)
-
Tahribat.Com Forumları
Elektronik / Mobil Cihazlar

Buzdolabım Kar TutuyorKonun açıldığı yer Dikkatimi çekti :)
Hocam O eski buzdolabı varya o elektirik düşmanı şeyi artık yolla, yaptırmaya kalksan astarı yüzünden pahalıdır. Ayrıca yaptırabilnecek bişey olduğunuda pek sanmıyorum parça bakımından konuşuyorum !
-
u235 bunu yazdıArno bunu yazdı
Gazı eksiktir :)
TV mi bu hacı ne gazı :D
Harbiden gaz falan eksikliğinden olur mu böyle şeyler
Tüplü televizyonlarının içinde gazmı varmış O.o:)))