Buzdolabının Kapısı Açık Kaldı
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
üstad garanti belgesinde kapısı açık kaldı diye bozulduğunda garanti dışıdır diye bir madde varmı yok.
Mesela amerikada kadının biri kedisini kurutmuş çamaşır kurutma makinasında öldüğü için dava açmış firmaya neden kullanma kılavuzunda yazmadınız kedi kurutulamaz diye.
sen bişi deme çalışmıyor de garantisi bitmediyse tabi.
-----------------------------ohoo ona kalırsa adam çim biçme makinasının içinde ne olduğunu merak ederken sokuyo elini sonra dava açıyo niye bunun kılavuzunda yazmıyo diyo :D
-
boşa dava açma ne şalteri kapadığını ispatlarsın nede elektrikçinin şalteri kaldırdığını.Yeni bi dolapsa motoru yanma ihtimali düşük gibi
-
Buzdolabı marka-modeli ne? Bosch var bende, 2 hafta olur motor arızalanalı.
Tedaş elektriği tam kesmemiş, düşük voltaj vermişler motor yandı, bir de elektronik kart. Motor 350 TL, elektronik kart 110 TL.Geçmiş olsun.
-
cabuk tamircisin, cagırın şahsen ben bunu senede bir yanlışlıkla evden maca yada baska yere giderken unutarak yaptığım ıcın
her sene duzenlı olarak 125 250 filan ödüyoruz (:
-
o6u2 bunu yazdı:
kapıları neden açtığınızı anlayamadım ben.
-----------------------------Dolap uzun süre boş ve kapalı kalınca koku yapıyor, o yüzden bıraktılar sanırım.
-
Garanti devam ediyorsa takma kafaya. Çağır adamları çalışmıyor tatildeydim geldiğimden beri böyle de yeter. alı yapar getirirler. garanti yoksa yandın en az 300tl masraf var motor yandıysa.
-
karatahta bunu yazdı:
Buzdolabı marka-modeli ne? Bosch var bende, 2 hafta olur motor arızalanalı.
Tedaş elektriği tam kesmemiş, düşük voltaj vermişler motor yandı, bir de elektronik kart. Motor 350 TL, elektronik kart 110 TL.Geçmiş olsun.
-----------------------------aşırı akım koruma rölesi taktır hocam kafan rahat eder
-
Ara servisi,ariza tespiti yapsinlar,fiyat cikarsinlar..Garantisi varsa zaten ucretsiz degisim yaparlar parcayi.Zaten onlarda yaptigi isin karsiligini fazlasiyla aliyor fabrikadan.Garantisi yoksa eger ariza tespiti yaptir,verilen fiyat hosuna giderse servise yaptir. Takilan her parcanin 1 yil garantisi vardir. Biraz pahalidir belki ama servis iyidir.
Gecmis olsun..
Sunlara da bir göz at..
http://www.kontrolkalemi.com/forum/iklimlendirme/24598-buzdolabi-calisiyor-sogutmuyor.html
-
Gönder garantiye ne oldu bilmiyorum de. Anlayamazlar kapağın açık kaldığını.
-
o değilde elektrik parası göte giricek hacı geçmiş olsun :D