Buzuldan Template Arşivi.[Beklenen Gün Geldi :)]
-
eywallah hjm....sagol... bizde bişiler atalımmm...
-
adult templatesi nasıl oluyo yaa :S ben ondan istiyom merak ettim free host var atp bakmam lazım buzul sana zahmet cnm benim :D
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
adult templatesi nasıl oluyo yaa :S ben ondan istiyom merak ettim free host var atp bakmam lazım buzul sana zahmet cnm benim :D
abü adulta var :D nickimyoq özel attım bakabilirsiniz ftp den. -
http://www.templatemonster.com/flash-templates/11773.html varsa çok güzel olur :) -
rockipsiz bunu yazdı:
http://www.templatemonster.com/flash-templates/11773.html varsa çok güzel olur :)
-----------------------------o yok vallah :(
-
BuZuL bunu yazdı:
ArmadA bunu yazdı:
abü adulta var :D nickimyoq özel attım bakabilirsiniz ftp den.
versene kardeş ala ala varsa -
Bilinmeyen bunu yazdı:
Hocam.. Araba resimleri, tuning, resim galerisi vb. için script lazım php veya asp olsa ii olur. :) Şöle araba resimlerinin altına özelliklerini yazabileceğim bişi olmasını istiyorum. Teşekkürler.
-----------------------------hoca al kendı scrıptını yap genelde rent a car ıcın war en guzel ıkı tunııng templatesı senın ıcın buyur
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------dragomilow bunu yazdı:
buzul emlakçı sitesi için bişiler varmı?
attım emlak hacı bakarsan orda.ama az daha beklersen bizim emlak bitiyor :D msn gelde görüşelim istersen
-----------------------------eyw buzul saolasın
görüşelim hoca attım pm.
ama senin emlak sitesi için ii şeyler yazmamışlar :D
-
Buzul abü sen onların hepsini topla,ondan sora hani ziple ve maille seçeneğini şaapınca baya bi sıkıştırıyo ya,onu yap,sorada winrarlar 50 yada 100mblık partlara bölüp upload et bizde indirek hepsini,tek tek şe olmasın :D
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------Bilinmeyen bunu yazdı:
Hocam.. Araba resimleri, tuning, resim galerisi vb. için script lazım php veya asp olsa ii olur. :) Şöle araba resimlerinin altına özelliklerini yazabileceğim bişi olmasını istiyorum. Teşekkürler.
-----------------------------hoca al kendı scrıptını yap genelde rent a car ıcın war en guzel ıkı tunııng templatesı senın ıcın buyur
....
....
-----------------------------Çok teşekkürler hocam. Çok makbule geçti.