BVLGARI

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Remote kuyumcuya falan satamazsın onu   satarsın ama ölü fiyatına 300 400 $ ya verirler ya vermezler..Anca takacak birini bulursan 700 e itiklersin..Bu saat işi böle Rolex al 10 000 $  ertesi gün git 3000 $ verirler...

Ben senin yerinde olsam o kadar düşük fiyata vermem  takarım.. sen demiyor musun

Hayat Sana İnat Seni Sil Baştan Yaşayacaqım die  ama hayatı bi kere yaşıyacan senin ne eksiğin var takanlardan..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockipsiz
    rockipsiz's avatar
    Erkek
    RemotE bunu yazdı:

Yaa a.k Beyler Bana bu Saati Kokananın teki almış salak Bilgisayar alcaqına

ne o lan jigololuk mu yapıon yoksa :) nese bakalım bi soruşturalım çıkar belki bi dallama alcak... ama ziyan etme tak derim, o saatin karizması başkadır ;)

Always with me, always with you...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fugitive
    Fugitive's avatar
    Erkek
    o saati alacak adamın saat manyağı olması gerek anca, bence akmerkezde satacak tikky bulursun :D

You think the game is over ? It has just begun ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dewil_end
    dewil_end's avatar
    Erkek
    kardess ben alacam hatta ben 1 mılyon verıyomm okey mıı

sevgılerlee mllett
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hım bulgarı saat ıyıymıs senın kokos beah! Hacı sen tak o saatı kokoyada bı pc aldırıver artık..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek
    paradan haber ver ne kadar istiyon.

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TyLeR
    TyLeR's avatar
    Erkek

Baba bnm bildiğim kadarıyla orjinal bvlgarıa o kadar az etmes sen mi o paraya satmaya çalışıyon ben onu anlamadım çünkü saatçi bi arkadaş saatin fiyatının çok hard oldunu sölemişti bana onu deyim ben sana ama illede satacam diosan bul bi tikky sat ona onlar pek hevesli olurlar böle şeylere ama genede sen bilirsin!!!

In Tyler We Trust!
Toplam Hit: 4354 Toplam Mesaj: 18