folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Bye Bye Türkçe ( Prof.Dr.Oktay Sinanoğlu )

Bye Bye Türkçe ( Prof.Dr.Oktay Sinanoğlu )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ULKUHAN
    ULKUHAN's avatar
    Erkek
    Demodor bunu yazdı:
    -----------------------------

ULKUHAN bunu yazdı:
    hoca cok saol bu ustad cok mukemmel bır ınsandır!!

evet ama malesef böyle değerli bilim adamlarımızın kıymeti bilinmiyo böyle insanlar zor yetişiyor.

hocam bu adamın bıyografısını bırkere okuyan bu adamın ne oldugunu anlar zaten gercekten bu admın cok super

dusuncelerı var.bu arada solemeden gecemıycem adam verdıgı derslerı TÜRKÇE verıyor benım bılgıme ıhtıyacı olan TÜRKÇE

ogrensın dıyor.vallahı elı opulecek bır adam.

Takke Düstü Kel Göründü:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek
    Armigerovs bunu yazdı:

Antikky bunu yazdı:
    Biz sömürü ülkesi değiliz asya ülkelri konuşmasada olur,adamın demek istediği TÜRKİYEDE konuşulması gereken yerde adam gibi konuşulsun.ırgat aribesi tipli 120 ülkenin insanı türkçe şarkı sölesene olur sölemesi ne olur a.k

Sömürü olmadıgımız hakkındaki yorumu gercekten begendim .tarih hocamız bi derste tüm sınıfa sordu

-büyük imparatorluklar hep sömürü yaptı tarihte peki Osmanlı niye yapmadı?

ben müslümanız ondan cevabını vermek istedim ama emin olamadım aynı cevabı baska bi arkadasım verdi bi anda hoca 100 vermisti sözlüsüne hiç unutmam :).

yaşasın İslam yasasın Türkiyem Türkçem..

Hadi ya ? Ben de doğru ve dindar bir Müslüman olmaya çalışıyorum fakat , bunun sadece İslâmiyet'le ilgisi yok . Araplar da Müslümandır (?) fakat ortalığın amına koymuştur , sapkınlıkların kralını yapmışlardır . Bence biraz yetişme tarzının ve adetlerin de etkisi var .

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek
    Oktay Sinanoğlu nun konferanslarından birine katıldıysanız veya izleme şansı bulduysanız nasıl bi adam olduğunu çok iyi anlarsınız.Başta sorun hocalardan kaynaklanıo dio.kendi öğrenci olduğu zamanlarda gördüğü hocalar ile şimdikileri karşılaştırarak sölüo bunu.bizim türkçe veya edebiyat dersine giren hocamız servet-i fünun edebiyatı dahil kendi dalında bilmesi gereken herşeyi çok iyi bilirdi ve bizide öle yetiştirdiler dio.amerika yollucaz seni orda oku dediklerinde adamın verdiği tepkiye bakın "ben devşirme olmam" ama bi şekilde kbl ettiriolar ve oraya gittiğinde daha ilk derse girio ve anlatıldıklarının hepsini bildiğini sölüo ve adamlar inanmıo o zmn sınava tabi tutalım seni başarılı olursan son sınıfa alalım diolar kbl edio ama adamlar hmn yarın uygulucaz diolar yine kbl edio ve girdiği sınavdan yanlış hatırlamıosam bütün sorulara doğru cvp verio ve son sınıfa alınıo.ve amerikada kendisiyle görüşmek isteyenler randevu alırken sinanoğlu demesini veya yazarken ğ kullanması şartıyla görüşüo adamlarla.böle muhteşem adamlar zor yetişio ülkemizde ve maalesef sahip çıkamıoruz

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

Ben sana demedimmi İbrahim Bu Oktay SİNANOĞLU büyük adam diye? Demedim mi İbrahim ?

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
Toplam Hit: 3974 Toplam Mesaj: 15