BYTE Dergisinin Hacker Tanımlaması
-
Hackerlık DAVS kullanıpta sitelere index atmak değil, gelmiş geçmiş en iyi DDOS atak programını yazan adamdır :) (malum kişiye ithaf edilmiştir)
-
satış politikası bunlar.
sen liseli bir mal olsan "seni hacker yapacaz 5-10 dakkaya" diyen bi dergi mi alırsın yoksa "hacker olmak göt ister kasma o kadar kolay değil" diyen bi dergiyi mi?
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
satış politikası bunlar.
sen liseli bir mal olsan "seni hacker yapacaz 5-10 dakkaya" diyen bi dergi mi alırsın yoksa "hacker olmak göt ister kasma o kadar kolay değil" diyen bi dergiyi mi?
-----------------------------yine prometheus ve yine ölümcül vuruş:) bu adamın yorumlarını seviyom ya
-
Ashitaka bunu yazdı:
Bullshit
-----------------------------+ bos is
-
bence BYTE dergisinin hacker okan gibi bir heykırdan bahsetmemesi üzüntü verici.kınıyorum açıkçası.bence hacker demek okan demek.üstüne tanımam))
-
okan'ı unutmamak lazım :W
Saçma bir tanımlama olmuş Yiğit'i öldür hakkını yeme
-
byte dergisi benide hacklermi abi.
abi bi program varmış msnde konuşulanların ip gösteriyormuş gibi malca muhabbetlere girmemiş en azından.(bizzat o muhabbetleri gördüm nette o yüzden yazıyorum)
cain&abel güzel program hiç tecrübem yok ama amerikalılarda çokça anlatımını falanda gördüm.
özellikle mitm saldırıları için.
ancak şuanda asıl program şu:
metasploit ile ip'si bilinen bilgisayara virüs bulaştırılabiliyor.
programın kıymetini anlıyacak bi toğluluk ortaya çıkarsa türk forumlarına ilk getiren olurum şerefle :D
ama haşat olmasından korkuyorum. -
pcdoktor636 bunu yazdı:
byte dergisi benide hacklermi abi.
abi bi program varmış msnde konuşulanların ip gösteriyormuş gibi malca muhabbetlere girmemiş en azından.(bizzat o muhabbetleri gördüm nette o yüzden yazıyorum)
cain&abel güzel program hiç tecrübem yok ama amerikalılarda çokça anlatımını falanda gördüm.
özellikle mitm saldırıları için.
ancak şuanda asıl program şu:
metasploit ile ip'si bilinen bilgisayara virüs bulaştırılabiliyor.
programın kıymetini anlıyacak bi toğluluk ortaya çıkarsa türk forumlarına ilk getiren olurum şerefle :D
ama haşat olmasından korkuyorum.
Zaten türk forumlarında war dert etme:)